Μίμης Πλέσσας κόρη: Η Ελεάννα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ ότι έχω

ΕΛΛΑΔΑ

Μίμης Πλέσσας κόρη: Η Ελεάννα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ ότι έχω

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μίμης Πλέσσας κόρη: Η δυνατή σχέση με την 26χρονη κόρη του

05.10.2024 | 10:03

Λίγες ημέρες πριν από τα 100α του γενέθλια ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ και δύο παιδιά. Ο Μίμης Πλέσσας και η Λουκίλλα Καρρέρ έζησαν μαζί πάνω από 30 χρόνια, ενώ απέκτησαν την 26χρονη σήμερα κόρη τους Ελεάννα.

Μίμης Πλέσσας: «Δεν με τρομάζει ο θάνατος, διότι έχω συμφιλιωθεί απόλυτα μαζί του»
«Η αγάπη δεν έχει ημερομηνία λήξης»: Το «αντίο» της συζύγου του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας – Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια

Ο Μίμης Πλέσσας από τον πρώτο του γάμο, απέκτησε τον γιο του, Αντώνη Πλέσσα. «Η κόρη μου είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ ότι έχω. Τη θαυμάζω πολύ», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στον Alpha. Ήταν πάντα εκεί! Η 26χρονη Ελεάννα από τα παιδικά της χρόνια θαύμαζε τον πατέρα της μέσα από τις συναυλίες και τα μεγάλα αφιερώματα προς τιμήν του. Λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του Μίμη Πλέσσα η Λουκίλα Καρρέρ σε συνέντευξή της στην Real Life είχε αναφερθεί στην αγάπη του συνθέτη και στην πίστη του για τις νέες γενιές, οι οποίες αποτελούσαν για εκείνον πηγή έμπνευσης.

«Ο Μίμης ήθελε νιάτα γύρω του. Αντλούσε και αντλεί από τους νέους. Ήθελε ο μέσος όρος ηλικίας να είναι προς τα κάτω, ακριβώς γιατί του άρεσαν οι φρέσκες ιδέες, οι φρέσκες ενορχηστρώσεις, η φρέσκια ματιά, η νεανική ματιά».

 

Ετικέτες
Exit mobile version