Μίμης Πλέσσας – Γκερέκου: “Θα θυμάμαι πάντα την απαράμιλλη ευγένεια και την γλυκύτητα σου”

LIFESTYLE

Μίμης Πλέσσας – Γκερέκου: “Θα θυμάμαι πάντα την απαράμιλλη ευγένεια και την γλυκύτητα σου”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μίμης Πλέσσας - Γκερέκου: Δείτε την ανάρτησή της

05.10.2024 | 16:09

H Άντζελα Γκερέκου έκανε μια ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τον Μίμη Πλέσσα. Ο σπουδαίος συνθέτης έφυγε από τη ζωή, λίγο πριν γιορτάσει τα 100ά του γενέθλια, με τη σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ να κάνει γνωστή τη δυσάρεστη είδηση στα social media. Η στενή οικογενειακή φίλη του Μίμη Πλέσσα, Άντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τον συνθέτη με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του Μίμη Πλέσσα με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και την ίδια και την κόρη της, Μαρία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Πριν λίγες ώρες.. σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες…για τον Μίμη μας… O φίλος μας η οικογένεια μας…. Ο σπουδαίος συνθέτης μας Μίμης Πλέσσας. Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια!!! Οι σχέσεις αγάπης και πραγματικής φιλίας με τον Τόλη μας…. πέρα από τα μαγικά τραγούδια σας… έγιναν πολύτιμοι δεσμοί με τις οικογένειες μας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πέρα από τα μουσικά σου σπάνια δώρα που έδωσες σε όλους απλόχερα, θα θυμάμαι πάντα την απαράμιλλη ευγένεια σου, το ήθος, την γλυκύτητα σου… Σπάνια χαρίσματα. Η σκέψη μας δίπλα στην λατρεμένη σου Λουκίλα και στην κόρη σου αυτές τις δύσκολες ώρες του αποχωρισμού. Τίποτα όμως δεν τελειώνει εδώ.. Το ταξίδι συνεχίζεται… Καλό και ευλογημένο ταξίδι στο φως αγαπημένε μας Μίμη!!! Αθάνατος».

 

Exit mobile version