Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

07

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιωαννίδης θλάση: “Μεγάλη απουσία, εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιωαννίδης θλάση: “Μεγάλη απουσία, εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα”

Ιωαννίδης θλάση: Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε στην σημερινή media day της Εθνικής Ελλάδας και χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι με την Αγγλία

Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενείται την Πέμπτη στο θρυλικό Wembley από την Αγγλία για την 3η αγωνιστική του Nations League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στους δημοσιογράφους στην Media Day στο «Μαζαράκειο» που προπονείται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αναφέρει τα εξής:

Για το ότι η Εθνική έχει ακόμα λιγότερες ημέρες για να προετοιμαστεί:

«Όπως είναι το πρόγραμμα δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη επιλογή, έχουμε κάποιες εμπειρίες από τα προηγούμενα παιχνίδια, κάποιες αναλύσεις που θα κάνουμε. Θα παίξει ρόλο η προετοιμασία γιατί παίζουμε με μία από τις top ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είναι ένα κίνητρο παραπάνω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν το ματς με την Αγγλία είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα:

«Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι το αντιμετωπίζουμε σαν ένα απλό παιχνίδι, ένα σοβαρό παιχνίδι με μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις φτάνει στο τέλος, είναι το φαβορί στο γκρουπ που αγωνιζόμαστε και είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε και είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς»

Για την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη και για τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης:

«Έχουμε τα δύο παιδιά, Παυλίδη και Δουβίκα. Η απώλεια του Φώτη είναι μεγάλη, τα γκολ του έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Εύχομαι να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα γήπεδα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις