Ψινάκης τροχαίο: Διαλύθηκε το αμάξι του, βγήκε σώος

ΕΛΛΑΔΑ

Ψινάκης τροχαίο: Διαλύθηκε το αμάξι του, βγήκε σώος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ψινάκης τροχαίο: Το αυτοκίνητο βγήκε από το οδόστρωμα και κατέληξε σε ένα παρακείμενο χωράφι, όπου προσέκρουσε σε κολώνα

07.10.2024 | 16:52

Ο Ηλίας Ψινάκης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, ωστόσο βρίσκεται καλά στην υγεία του και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Rafina Pikermi, το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο Ψινάκης, οδηγώντας μόνος του το πολυτελές BMW σειράς 5, κατευθυνόταν προς το σπίτι του στον Μαραθώνα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι, όταν ξαφνικά παρατήρησε ένα βαρύ όχημα να επιχειρεί προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα, μπαίνοντας στη λωρίδα του. Προκειμένου να αποφύγει την επικίνδυνη μετωπική σύγκρουση, ο Ψινάκης έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα το όχημά του να εκτραπεί από την πορεία του. Το αυτοκίνητο βγήκε από το οδόστρωμα και κατέληξε σε ένα παρακείμενο χωράφι, όπου προσέκρουσε σε κολώνα. Παρά το σοβαρότητα του ατυχήματος, ο ίδιος είναι καλά και δεν υπέστη τραυματισμό.

Το τροχαίο προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο και στην υποδομή της ΔΕΗ, αλλά η έγκαιρη αντίδραση του Ψινάκη απέτρεψε τα χειρότερα. Η παρουσία της Τροχαίας στο σημείο ήταν άμεση, και η διαδικασία καταγραφής του ατυχήματος ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται περαιτέρω, ωστόσο δεν προέκυψε κάποια εμπλοκή τρίτου σε επίπεδο ευθύνης πέραν της απρόσεκτης προσπέρασης του βαρέως οχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version