Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

07

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σε… σακούλα ηλεκτρικής σκούπας ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά
ΕΛΛΑΔΑ

Σε… σακούλα ηλεκτρικής σκούπας ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά

Εστάλησαν από Αθήνα

Δεν έχει όρια η ευρηματικότητα όσων αποφασίζουν να διακινούν καμουφλαρισμένα ναρκωτικές ουσίες. Στη Ρόδο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρήκαν ποσότητα ναρκωτικών, που είχε αποσταλεί από την Αθήνα, μέσα στη σακούλα ηλεκτρικής σκούπας!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι αστυνομικοί, που είχαν βάσιμες πληροφορίες ότι στη σακούλα της σκούπας δεν βρίσκονταν σκουπίδια, αλλά ναρκωτικά, εντόπισαν το δέμα που είχε αποσταλεί σε μεταφορική εταιρία και περίμεναν τον παραλήπτη. Όταν εκείνος έφθασε, ανυποψίαστος να παραλάβει την…ηλεκτρική σκούπα, οι αστυνομικοί, που είχαν εξακριβώσει νωρίτερα από τα σήματα του σκύλου ότι περιείχε κάνναβη, προχώρησαν στη σύλληψή του. Πρόκειται για 45χρονο, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, αναφέρει η Αστυνομία,  περιλαμβάνει ακόμη έναν ημεδαπό ηλικίας 53 ετών, συγγενικό πρόσωπο του συλληφθέντα. Πρόκειται για το άτομο που απέστειλε το δέμα με τα ναρκωτικά.

Πώς περιγράφει η Αστυνομία τις συνθήκες σύλληψης γύρω από τη…σκούπα: «Ειδικότερα, στο πλαίσιο τακτικών-στοχευμένων ελέγχων από κλιμάκιο αστυνομικών, με συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Athena», εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρία ύποπτο δέμα-χαρτοκιβώτιο, το οποίο τέθηκε άμεσα σε διακριτική επιτήρηση. Κατά την εξέλιξη της υπόθεσης, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο 45χρονος μετέβη στη μεταφορική εταιρία και αφού παρέλαβε το χαρτοκιβώτιο, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Το δέμα περιείχε ηλεκτρονική συσκευή μέσα στην οποία βρισκόταν επιμελώς κρυμμένη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 120 γραμμαρίων. Όπως προέκυψε, το δέμα είχε αποστείλει από την Αθήνα ο 53χρονος. Οι ναρκωτικές ουσίες, τα υπόλοιπα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις