Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

07

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναστασία Ρουβά TikTok: Οι followers παραληρούν με την ομορφιά της
LIFESTYLE

Αναστασία Ρουβά TikTok: Οι followers παραληρούν με την ομορφιά της

Αναστασία Ρουβά TikTok: «Πόσο όμορφη θεέ μου!»

Πληθώρα κολακευτικών σχολίων στο πρόσωπό της συγκέντρωσε η Αναστασία Ρουβά σε νέο βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok, με τους followers της να την αποθεώνουν για την ομορφιά της. Η 16χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και ειδικά στο TikTok, όπου δημοσιεύει βίντεο στα οποία καταγράφεται να κάνει lip synching σε διάσημα τραγούδια. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, την Κυριακή, 06/10, η Αναστασία Ρουβά τραγουδά ένα αγαπημένο της τραγούδι της Άννας Βίσση, το «Αγάπη Είναι Εσύ», με τους fans της να σχολιάζουν πόσο όμορφη είναι.

Στο σχετικό clip η έφηβη κόρη του διάσημου τραγουδιστή φαίνεται να φορά ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα μαύρο με σακάκι με λευκό πουά, με την ίδια να κοιτάζει την κάμερα ενώ τραγουδά, ενθουσιάζοντας τους fans της με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν και τα σχετικά σχόλια στη δημοσίευσή της, με τους followers της να γράφουν, μεταξύ άλλων: «Πόσο πανέμορφη, έχεις πάρει την ομορφιά από τους γονείς σου», «Εν τω μεταξύ παίζει κάθε μέρα να γίνεσαι ακόμη πιο θεά! Σοκ», «Πανέμορφη χωρίς προσπάθεια, φυσική ομορφιά!», «Πόσο όμορφη θεέ μου!», «Κούκλα είσαι».

@anastasia.rvs a re anna❤️❤️❤️❤️❤️ @annavissiofficial #kalimarmaro ♬ original sound – anastasia

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μία ανάρτηση της Αναστασίας Ρουβά ενθουσιάζει τους followers της, με την ίδια να έχει «σπάσει τα κοντέρ» του TikTok σε βίντεο που είχε «ανεβάσει» στο παρελθόν, όπου χόρευε μαζί με τον πατέρα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις