Μαζωνάκης – αδερφή: Δύο αγωγές για την υπόθεση

LIFESTYLE

Μαζωνάκης – αδερφή: Δύο αγωγές για την υπόθεση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαζωνάκης - αδερφή: «Όλα εδώ πληρώνονται» δηλώνει

07.10.2024 | 17:20

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έχοντας αποστείλει δύο νέες αγωγές εναντίον της Βάσως Μαζωνάκη. Με δελτίο Τύπου που διευκρινίζεται ότι συνετάχθη από τον ίδιο τον Γιώργο Μαζωνάκη γίνεται γνωστό ότι είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής τραγουδιστής έρχεται αντιμέτωπος με μια τόσο δύσκολη κατάσταση.

Αναφερόμενος στις οικονομικές διαφορές που έχει με τη Βάσω, ο Μαζωνάκης επισημαίνει:

«Πρώτη φορά, εδώ και δεκαετίες ως καλλιτέχνης (και περισσότερες ως άνθρωπος) έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου. Αγωγές λογοδοσίας κατέθεσα. Η κρίση της Δικαιοσύνης.

Η παραβίαση του νόμου (αν και ποιος;). Η πρόκληση υλικών ζημιών. Αναζήτηση νομικών ευθυνών, ενέργειες απαραίτητες για να προστατεύσω τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μου και με την πίστη, ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες σ’ αυτούς που εμπλέκονται και θα αποκαταστήσω τη ζημιά που έχω υποστεί.

Την υλική. Και τη ζημιά μέσα μου; Το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου;

Τη ζημιά της ψυχής μου; Ποιο δικαστήριο και ποια δικαιοσύνη θα την αποκαταστήσει, που θα ασχολείται με το δίκαιο και όχι μόνον με το νόμιμο; Ποια; Υ.Γ.: Και όλα εδώ, πληρώνονται!

Γιώργος Μαζωνάκης».

Η διαμάχη ανάμεσα στα δύο αδέλφια

Τον περασμένο Μάιο, ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο και τη Βάσω Μαζωνάκη να έχουν έρθει σε αντιπαράθεση, λύνοντας τις διαφορές τους, δικαστικώς. Ο δικηγόρος είχε πει ότι πρόκειται για «μείζονα αντιδικία» όσον αφορά «τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής». Μέχρι και πριν μερικά χρόνια, η Βάσω Μαζωνάκη λειτουργούσε ως η μάνατζερ και ο άνθρωπος που είχε τον έλεγχο των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων του καλλιτέχνη, ο οποίος τώρα, την κατηγορεί σχετικά με τη δραστηριότητά της, σε ό,τι τον αφορούσε. Έκτοτε, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε αναφερθεί δημοσίως στη διαμάχη με την αδελφή του και την υπόλοιπη οικογένειά του, δηλώνοντας πως όσα έχουν δημοσιοποιηθεί είναι «πολύ λίγα» σε σχέση με το μέγεθος της υπόθεσης. «Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι ξέρετε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε πει ότι οι σχέσεις στην οικογένεια έχουν διαταραχθεί αλλά και πως ο ίδιος ελπίζει κάποια στιγμή το ζήτημα να διευθετηθεί οριστικά.

«Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε και εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και μου συνέβη αυτό. Μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω, είχε πει, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Alpha. Στην πορεία, επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια είναι ότι μέλη της οικογένειάς του «μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας του στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη εν αγνοία μου». Ειδικότερα, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Είναι μια υπόθεση και αυτή είναι αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε» και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον εαυτό του και ποιος είναι τι. Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο όπως καταλαβαίνετε, αλλά έχω φτάσει σε σημείο που είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο μέσα το σπίτι μου και σκεπτόμενος πράγματα, γιατί εγώ έχω φύγει επαγγελματικά και προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα πράγματα πιστεύω θα είναι καλύτερα».

«Μεταβιβάστηκαν μετοχές της εταιρείας στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην οποία παραχώρησε τη συνέντευξη ο τραγουδιστής, με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει. «Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Είναι πολύ πιο μεγάλο από ό,τι φαίνεται. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη» παραδέχτηκε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version