Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

07

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρηστίδης: Δηλώσεις με εξαιρετικό πολιτικό ήθος από τον κ. Γερουλάνο και την κα. Διαμαντοπούλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης: Δηλώσεις με εξαιρετικό πολιτικό ήθος από τον κ. Γερουλάνο και την κα. Διαμαντοπούλου

Παύλος Χρηστίδης: Oι πολίτες που έχουν ενδιαφέρον θα έρθουν και την επόμενη Κυριακή να ψηφίσουν

Για το αποτέλεσμα των χθεσινών εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ μίλησε σήμερα στο Μega o βουλευτής του κόμματος Παύλος Χρηστίδης. Ερωτηθείς για την εκτίμησή του σχετικά με το τι θα γίνει την επόμενη Κυριακή και αν η συμμετοχή του κόσμου θα είναι εξίσου μεγάλη, δεδομένου ότι ο κ Γερουλάνος και η κα Διαμαντοπούλου είχαν μεγάλα ποσοστά, ο κ Χρηστίδης είπε αρχικά: «Και ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου έκαναν μια εξαιρετική καμπάνια και νομίζω ότι έχουν συνεισφέρει στο αποτέλεσμα με τρόπο που είναι και ποιοτικά και ποσοτικά πάρα πολύ σημαντικός. Αποτελούνε οι υποψηφιότητες αυτές μια τεράστια παρακαταθήκη για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να πορευτούν και να συμμετέχουν στην διαδικασία». Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Αυτό είναι κάτι που το αξιολογώ ειδικά όσον αφορά τη συμμετοχή στην Αττική, γιατί είδαμε ότι ο κ Γερουλάνος ήταν πρώτος και δεύτερη η κα Διαμαντοπούλου στην Αττική, αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη συμμετοχή την επόμενη εβδομάδα, αξιολογώ όμως επίσης και την πρόσκληση-πρόκληση που έκαναν και οι δυο εχθές για τον τρόπο με τον οποίο η παράταξη θα παραμείνει και ενωμένη και ισχυρή με την δικιά τους παρουσία στην πρώτη γραμμή. Επομένως, οφείλω να πω ότι οι πολίτες που έχουν ενδιαφέρον θα έρθουν και την επόμενη Κυριακή να ψηφίσουν».

Ερωτηθείς τι σημαίνει ότι ο κ Γερουλάνος και η κα Διαμαντοπούλου θα υπηρετήσουν το κόμμα από την πρώτη γραμμή, είπε ότι το θεωρεί αυτονόητο ότι θα έχουν πρώτους ρόλους γιατί το αξίζουν στο 100% καθώς έχουν ένα τεράστιο κεφάλαιο το οποίο είναι σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. «Οφείλω να πω οτι χθες είδα και δηλώσεις με εξαιρετικό πολιτικό ήθος και από τον κ Γερουλάνο και από την κα Διαμαντοπούλου. Όταν το αποτέλεσμα είναι τόσο κοντινό υπάρχει και μια πίκρα και το γεγονός ότι αυτή η πίκρα μεταστρέφεται μέσα σε έναν άνθρωπο, σε ένα τόσο ζεστό και θερμό μήνυμα, καταλαβαίνετε την αξία του», τόνισε. Ο κ Χρηστίδης έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι «το κλειδί ειναι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει και ψυχή και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προχωρήσει».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις