Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

08

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη για την φωτιά στο οικόπεδο Δηλαβέρη: «Ευτυχώς παρενέβη άμεσα η πυροσβεστική»
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη για την φωτιά στο οικόπεδο Δηλαβέρη: «Ευτυχώς παρενέβη άμεσα η πυροσβεστική»

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο τέθηκε σε πλήρη έλεγχο το βράδυ.

Με υδροφόρες του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, αλλά και άλλων δήμων των δυτικών προαστίων και φυσικά των ισχυρών δυνάμεων της πυροσβεστικής, αντιμετωπίστηκε η φωτιά στο κτίριο που βρίσκεται στο οικόπεδο Δηλαβέρη. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο τέθηκε σε πλήρη έλεγχο το βράδυ. Ο δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, τόνισε σε δηλώσεις του πως «η φωτιά που ξέσπασε στον χώρο του Δηλαβέρη ο οποίος δεν ανήκει στον δήμο μας, αλλά στο Ελληνικό Δημόσιο, έσβησε χάρη στις άμεσες ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τη στήριξη των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και των συναδέλφων Δημάρχων Αττικής με την παροχή υδροφόρων τους οποίους και ευχαριστώ θερμά.

Από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο χώρο μαζί με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και διαθέσαμε υδροφόρες και όλες τις απαραίτητες δυνάμεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του περιστατικού» είπε, προσθέτοντας ότι ο «δήμος παραμένει σε ετοιμότητα και παρέχει κάθε απαραίτητη βοήθεια μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της ασφάλειας στον χώρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις