Άδωνις για ΠΑΣΟΚ: Ανόητο να λένε ότι στη ΝΔ θέλαμε Διαμαντοπούλου ή Γερουλάνο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις για ΠΑΣΟΚ: Ανόητο να λένε ότι στη ΝΔ θέλαμε Διαμαντοπούλου ή Γερουλάνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άδωνις για ΠΑΣΟΚ: "Είναι το ακριβώς ανάποδο από το οποίο λέγαν στο διαδίκτυο"

08.10.2024 | 20:16

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, δεν έκρυψε πως αντιμετωπίστηκε θετικά από τη Νέα Δημοκρατία. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107,7, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως στο κυβερνών κόμμα δεν ήθελαν να δουν στον επόμενο γύρο τόσο τον Παύλο Γερουλάνο όσο και την Άννα Διαμαντοπούλου. Μάλιστα, επισήμανε πως η θεωρία που διακινήθηκε ότι δήθεν η ΝΔ «πουσάρει» τη Διαμαντοπούλου, όχι μόνο δεν ίσχυε, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

«Τώρα που o πρώτος γύρος έχει λήξει και έμεινε απ’ έξω η κυρία Διαμαντοπούλου, θα μιλήσω με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Στον πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ, στον οποίο συμμετέχω, είναι προφανές ότι οι δύο υποψήφιοι που δεν θέλαμε να περάσουν είναι ο κύριος Γερουλάνος και η κυρία Διαμαντοπούλου. Είναι το ακριβώς ανάποδο από το οποίο λέγαν στο διαδίκτυο. Εμείς βλέπαμε στο διαδίκτυο να λένε ότι πουσάραμε την κυρία Διαμαντοπούλου, κάναμε τον σταυρό μας. Είναι συκοφαντικό για την κυρία Διαμαντοπούλου, αλλά θα ήταν και ανόητο εκ μέρους μας. Όποιος στοιχειωδώς αντιλαμβάνεται την πολιτική, καταλαβαίνει ότι μία προεδρία της Αννας Διαμαντοπούλου θα δημιουργούσε σοβαρό ανταγωνισμό στη ΝΔ. Το ίδιο και με τον κύριο Γερουλάνο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν είναι το ίδιο με τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Δούκα για προφανείς λόγους» υποστήριξε επίσης, και πρόσθεσε: «Δεν υποτιμώ κανέναν πολιτικό αντίπαλο. Λέω ως προς τα πολιτικά τους χαρακτηριστικά, η Άννα θα ανταγωνιζόταν πολύ πιο ισχυρά στον κεντρώο χώρο τον Κ. Μητσοτάκη και γιατί έχει πρωθυπουργίσιμα χαρακτηριστικά και το θέτω με όρους πολιτικούς».

Exit mobile version