13χρονος Κρανίδι: «Τον έβριζαν και απάντησε» λέει ο πατέρας του μαθητή

ΕΛΛΑΔΑ

13χρονος Κρανίδι: «Τον έβριζαν και απάντησε» λέει ο πατέρας του μαθητή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

13χρονος Κρανίδι: "Τον έχουν κατηγορήσει ότι κυκλοφορεί γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών και μαμάδων. 'Εχω δώσει το κινητό του να το ψάξουν", υποστήριξε.

09.10.2024 | 19:59

Την εκδοχή του παιδιού του που συνελήφθη, γιατί επιχείρησε να πετάξει από το μπαλκόνι του σχολείου έναν συμμαθητή του στο Κρανίδι, έδωσε ο πατέρας του 13χρονου μαθητή. Ο πατέρας του νεαρού, υποστήριξε στο Mega: “Ισχυρίστηκε ο μικρός ότι πήγε να τον πετάξει από το μπαλκόνι και πήγε και ένας άλλος, που έχουν τσακωθεί με τον γιο μου, και είπε ότι ήταν μάρτυρας. Όταν σου βρίζουν τη μάνα και τον πατέρα τι θα κάνεις, Κάποια στιγμή θα τον πλακώσεις”, υποστήριξε αρχικά ο πατέρας του 13χρονου. “Τον έχουν στοχοποιήσει και ότι γίνει στο σχολείο το φορτώνουν στον μικρό. Μένουμε εδώ 17 χρόνια, αλλά για αυτούς είμαστε ξένοι. Είναι όλοι συγγενείς και έχουν κάνει κόμμα οι μαμάδες με τα καλόπαιδα και καταθέτουν ένα κάρο ψέματα” συνέχισε ο πατέρας του 13χρονου. “Τον έχουν κατηγορήσει ότι κυκλοφορεί γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών και μαμάδων. Έχω δώσει το κινητό του να το ψάξουν”, κατέληξε.

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας του θύματος υποστηρίζει ότι “δεν ζητάω καμία δίωξη κανενός” και πως έκανε την καταγγελία στην αστυνομία για να “προλάβω καταστάσεις”. Ο 13χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου για να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό βίας.

Το χρονικό του συμβάντος

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων και δη εν ώρα μαθήματος σημειώθηκε σε σχολείο στο Κρανίδι. Ένας 13χρονος έχει ήδη συλληφθεί, ενώ στο επεισόδιο, το οποίο διαδραματίστηκε στο Γυμνάσιο Κρανιδίου, εμπλέκονται συνολικά τρεις 13χρονοι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι μαθητές βρίσκονταν σε όροφο του σχολικού συγκροτήματος. Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε συμμαθητή του, τον χτύπησε στο πρόσωπο, τον σήκωσε στον αέρα και αποπειράθηκε να τον πετάξει από το μπαλκόνι. Απετράπη από έναν άλλο επίσης 13χρονο συμμαθητή τους.

Στη συνέχεια, ο δράστης οδήγησε το θύμα στην τάξη και τον χτύπησε εκ νέου, αυτή τη φορά στην πόρτα. Ο μαθητής συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου. Το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων συνέβη στο ίδιο σχολείο, όπου πριν από μερικές ημέρες, νεαροί προσπάθησαν να ξυρίσουν ένα μαθητή της Α’ Γυμνασίου.

 

Exit mobile version