27χρονη Κέρκυρα: Τι απαντά η μητέρα που κατηγορείται από την κόρη της ότι την εξέδιδε

ΕΛΛΑΔΑ

27χρονη Κέρκυρα: Τι απαντά η μητέρα που κατηγορείται από την κόρη της ότι την εξέδιδε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η μητέρα της 27χρονης κοπέλας στην Κέρκυρα αρνείται τα πάντα που της προσάπτει η κόρη της περί πορνείας

09.10.2024 | 20:02

Μια 27χρονη στην Κέρκυρα κατηγορεί τη μητέρα της ότι την εξωθούσε στην πορνεία ήδη από τα 12 χρόνια της. Από την πλευρά της, η μητέρα της 27χρονης κοπέλας αρνείται τα πάντα. Η 27χρονη όμως, στην ιδέα και μόνο να της μιλήσει ξανά, τρομοκρατείται. Φοβάται, τρέμει ολόκληρη. Η μητέρα της 27χρονης, μιλώντας αποκλειστικά στο Live News, επιμένει, ότι η κόρη της σκαρφίστηκε αυτές τις ανήκουστες κατηγορίες για να την εκδικηθεί επειδή την έδωσε σε ίδρυμα, ανήμπορη να την μεγαλώσει. “Η κόρη μου είναι θυμωμένη ακόμα επειδή δεν με συγχώρησε. Επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να τη μεγαλώσω, να δικαστώ. Αλλά είμαι αθώα, δεν έχω κάνει τίποτα”, ανέφερε η μητέρα της 27χρονης.

“Λέει ψέματα, δεν έβαζα ποτέ άνδρες στο σπίτι, την φρόντιζα, τη μάζευα. Ένα πιάτο φαγητό της μαγείρευα. Ήταν θυμωμένη επειδή την έκλεισα σε ίδρυμα”, δήλωσε η μητέρα καταγγέλλουσας και κατηγορούμενη. Από την πλευρά της, η 27χρονη καταγγέλλουσα, από την άλλη, επιμένει λέγοντας: “Αυτά που λέει είναι όλα ψέματα. Αλήθεια είναι αυτά που λέω εγώ! Με έκανε μαύρη στο ξύλο”. Οι περιγραφές της νεαρής γυναίκας και τα όσα εφιαλτικά ισχυρίζεται ότι έζησε, προκαλούν ανατριχίλα: “Οι βιασμοί γίνονταν στο σπίτι. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν εκεί και τα έβλεπε όλα”.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η 27χρονη κοπέλα στην εκπομπή του MEGA Live News, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη μητέρα της. Δε θέλει να νιώσει ποτέ ξανά όπως τότε. Όταν ήταν 12 χρονών. Όταν η μητέρα της, όπως καταγγέλλει, την εκπόρνευε, επιτρέποντας να βιάζουν το ίδιο της το παιδί επανειλημμένα άνδρες, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. “Η μάνα μου τους ήξερε αυτούς τους άνδρες και τους έφερνε εκείνη για να με βιάζουν, με σκότωνε στο ξύλο. Έπαιρνε λεφτά από αυτούς. Δεν τους θυμάμαι, έχει περάσει καιρός”, ανέφερε η 27χρονη καταγγέλλουσα. Σε λίγες ημέρες, στην αίθουσα του δικαστηρίου όλα θα κριθούν και η αλήθεια πρόκειται να λάμψει είναι το μόνο στο οποίο και οι δύο πλευρές συμφωνούν. Περιμένουν και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

 

Ετικέτες
Exit mobile version