Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

09

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηρωίνη με το.. πούλμαν – Το μπλόκο της Αστυνομίας στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων
ΕΛΛΑΔΑ

Ηρωίνη με το.. πούλμαν – Το μπλόκο της Αστυνομίας στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων

Βίντεο με τη βαλίτσα

Το πούλμαν με τους επιβάτες έφθασε στον υπεραστικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες συγκεντρώθηκαν στον χώρο των αποσκευών να πάρουν στα χέρια τους από τον οδηγό τις βαλίτσες τους με τα προσωπικά τους είδη. Ανάμεσα σ αυτούς και ένας επιβάτης, που προχωρούσε, όμως, με κάποιες προφυλάξεις. Εκεί, στον υπεραστικό σταθμό των λεωφορείων, είχαν πάρει θέσεις και μυστικοί αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αυτοί, όχι για να παραλάβουν… αποσκευές, αλλά να εξακριβώσουν αν οι πληροφορίες τους ότι ο συγκεκριμένος επιβάτης μετέφερε με το μέσο Δημόσιας συγκοινωνίας ποσότητες σκληρών ναρκωτικών, ήταν αλήθεια. Όταν ο επιβάτης παρέλαβε τη βαλίτσα του από τον οδηγό, αμέσως επενέβησαν οι αστυνομικοί, τον ακινητοποίησαν, άνοιξαν τη βαλίτσα και προσπάθησαν να δουν αν περιείχε ναρκωτικές ουσίες. Αφού έψαξαν κι έφθασαν ως τα κάτω τοιχώματα, βρήκαν σε συσκευασίες κοντά στα 3,5 κιλά «λευκού θανάτου». πάνω από 3 κιλά ηρωίνης! Η σύλληψη του μεταφορέα και ο εντοπισμός των ναρκωτικών έγινε απογευματινές ώρες, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

«Ειδικότερα», αναφέρει η Αστυνομία «μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε να εξέρχεται από υπεραστικό λεωφορείο και να παραλαμβάνει από τον χώρο των αποσκευών του λεωφορείου μία βαλίτσα, στην οποία εντοπίστηκαν 7 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 3 κιλών και 476 γραμμαρίων. Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του. ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης».

Ενώ ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα οι αστυνομικοί εξετάζουν τις επαφές στο κινητό τηλέφωνο προκειμένου να εξακριβώσουν τα μέλη του κυκλώματος που κρύβονται πίσω από την προμήθεια και τη μεταφορά του «λευκού θανάτου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις