Ελένη Χρονοπούλου παιδί: Νέο κεφάλαιο στη ζωή της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελένη Χρονοπούλου παιδί: Νέο κεφάλαιο στη ζωή της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η Ελένη Χρονοπούλου ζει πλέον στην Ιταλία με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι οικονομικός σύμβουλος.

09.10.2024 | 20:11

Νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στη ζωή της η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία είχε καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη, όταν εκείνος ήταν ευρωβουλευτής, για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που εργαζόταν και ως νομική σύμβουλος στην Κομισιόν, φαίνεται πως είχε μηνύσει τον γνωστό ηθοποιό το 202ο, ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή τρία χρόνια αργότερα, με τη δίκη να μην έχει ξεκινήσει ακόμη. Το καλοκαίρι έγινε γνωστό πως η Ελένη Χρονοπούλου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Mario. Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega, η Ελένη Χρονοπούλου ζει μόνιμα στη Ρώμη καθώς ο σύντροφός της είναι Ιταλός. Ονομάζεται Σίλβιο και είναι οικονομικός σύμβουλος.

Κατά τις ίδιες πηγές, η δίκη είχε οριστεί να γίνει για τις 27 Ιουνίου ωστόσο μία ημέρα νωρίτερα, ο Αλέξης Γεωργούλης ζήτησε αναβολή, την οποία και έλαβε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η νέα δικάσιμος θα γίνει εντός του τελευταίου διμήνου του έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός, σε δηλώσεις του, έχει αρνηθεί επανειλημμένα τις κατηγορίες που του αποδίδονται. “Εκείνες τις ημέρες δεν ήξερα το πώς θα ξημερώσω αύριο. Αυτό που νιώθουμε ότι εγώ είμαι αυτός, είμαι δυνατός, δεν υπήρχε. Είχα διαλυθεί. Ευτυχώς που αρχικά δικοί μου άνθρωποι ήρθαν και μου μίλησαν προσωπικά και μετά κάποιοι δημοσίως εκφραστήκανε, ακόμα και άνθρωποι που απλώς δουλέψαμε μαζί ή κάποιοι που δεν με ξέρανε ή με ήξεραν ως δημόσιο πρόσωπο” είχε πει μεταξύ άλλων.

 

Exit mobile version