Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

09

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γκλέτσος – ιερόδουλες: Πρότεινε «εισαγωγή» για να ικανοποιούνται οι μετανάστες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκλέτσος – ιερόδουλες: Πρότεινε «εισαγωγή» για να ικανοποιούνται οι μετανάστες

Γκλέτσος - ιερόδουλες: Επίσης, ανέφερε ότι οι οίκοι ανοχής στη χώρα δεν δέχονται μετανάστες λόγω, όπως δήλωσε, της «μυρωδιάς» τους

Για την εγκληματικότητα στις τάξεις των μεταναστών μίλησε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης. Ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε και μια λύση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»

Ειδικότερα, ανέφερε ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή ιεροδούλων από τις χώρες που κατάγονται οι μετανάστες, για να μπορούν να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και να μη «γίνονται φονιάδες», καθώς «η τεστοστερόνη τους ανεβαίνει στο κεφάλι και καταφεύγουν στη βία».

Γκλέτσος: Οι 18άρηδες δεν έχουν πού να πάνε για το θέμα τους

«Φέρνουν διάφορους μετανάστες και λένε ”περάστε στη χώρα” και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος, και συνέχισε: «Οι οίκοι ανοχής το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν είναι να φέρουν γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη, για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά. Οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε γι’ αυτό το θέμα, οπλίζονται γιατί η τεστοστερόνη, όταν βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις