Πολάκης – Μπακογιάννη Βουλή: Χαλαρή συζήτηση για… τον ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Μπακογιάννη Βουλή: Χαλαρή συζήτηση για… τον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πολάκης - Μπακογιάννη Βουλή: «Τέτοιο χάλι δεν έχει ξανασυμβεί»

09.10.2024 | 14:53

Κατά την είσοδό της στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε με τον Παύλο Πολάκη και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με αφορμή όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Μπακογιάννη είπε στον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ «τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί τόσα χρόνια» με τον Παύλο Πολάκη να απαντάει «τον αντρειωμένο μην τον φοβάσαι, θα βρει την άκρη».

Ο διάλογος Μπακογιάννη-Πολάκη

Μπακογιάννη: τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί τόσα χρόνια

Πολάκης: τον αντρειωμένο μην τον φοβάσαι, θα βρει την άκρη.

Μπακογιάννη: Καλά, ηρέμησε λίγο και ξεπέζεψε.

Πολάκης: Εγώ είμαι καλά και έχω ξεπεζέψει.

Μπακογιάννη: Εγώ τέτοιο χάλι δεν το έχω ξαναδεί.

Πολάκης: Στην πατρίδα μας την Κρήτη λέμε «φτάνει έστω και ένας για να τους μαζέψει. Ο Βενιζέλος είχε μεγάλη, πολύ μεγάλη παρέα».

Μπακογιάννη: Ο Πολάκης τοποθετήθηκε σωστά – Ακούστηκε μια φωνή λογικής

Για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο πιο σοβαρός όλων εκεί είναι ο Παύλος Πολάκης. «Αδυνατώ να τους παρακολουθήσω άλλο. Τουλάχιστον ο Πολάκης τοποθετήθηκε σωστά, αλλά βρε παιδί μου για όνομα του Θεού, ακούστηκε και μια φωνή λογικής εκεί μέσα. Είναι τρέλα αυτό το πράγμα, πάνε για διάλυση», σημείωσε, προσθέτοντας: «Η έλλειψη αντιπολίτευσης δημιουργεί ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα και οδηγεί σε μια μεγάλη ανισορροπία το πολιτικό σύστημα. Η ανισορροπία στη δημοκρατία έχει κόστος, με πρώτο την έλλειψη συμμετοχής, ο κόσμος δηλαδή απομακρύνεται από την πολιτική γενικώς. Όταν ένα παιδί βλέπει όλα αυτά και λέει “μακριά από αυτό το τσίρκο”, τότε αυτό δημιουργεί πρόβλημα και για μας. Είναι απίστευτη η ευθύνη της ΝΔ μέσα στην απέραντη μοναξιά της».

 

Exit mobile version