Αλ Πατσίνο παιδιά: Δεν έχω σχέση με την 30χρονη μητέρα του γιου μου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αλ Πατσίνο παιδιά: Δεν έχω σχέση με την 30χρονη μητέρα του γιου μου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αλ Πατσίνο παιδιά: Ο ηθοποιός και η 30χρονη απέκτησαν παιδί τον Ιούνιο του 2023

09.10.2024 | 09:57

Ο Αλ Πατσίνο ξεκαθάρισε πως είναι φίλοι με την 30χρονη μητέρα του γιου του, Νουρ Αλφαλάχ, και τίποτα παραπάνω.

Ο ηθοποιός και η 30χρονη απέκτησαν παιδί τον Ιούνιο του 2023, ενώ έχουν εντοπιστεί πολλές φορές μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Αλ Πατσίνο σε νέα του συνέντευξη στο People, είπε πως η 30χρονη δεν ήταν ποτέ σύντροφός του, αλλά καλή του φίλη.

Εκπρόσωπος του σταρ πρόσθεσε: «Ο Αλ και η Νουρ είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και χρόνια και τώρα έγιναν και γονείς του Ρόμαν».

Πατσίνο: «Για μένα ο γάμος είναι μια είσοδος στο τρένο του πόνου»

Ο Αλ Πατσίνο εξέφρασε τη γνώμη του για τον γάμο, λέγοντας: «Για μένα είναι μια είσοδος στο τρένο του πόνου. Όλα είναι ένα εισιτήριο για το τρένο του πόνου. Θα πας ή όχι; Όχι, θα μείνω εδώ. Επιλέγω να μείνω στον σταθμό, δεν ανεβαίνω». Πρόσθεσε ότι ο γάμος δεν του ταίριαζε ποτέ. «Ευτυχώς, έχω φίλους παντού και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ τυχερός για αυτό», είπε ο σπουδαίος ηθοποιός.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει τρία ακόμη παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του με δύο διαφορετικές γυναίκες. Το 1989, ο Αλ Πατσίνο και η τότε σύντροφος του, η δασκάλα υποκριτικής Jan Tarrant, υποδέχτηκαν την πρωτότοκη κόρη τους, Julie Marie Pacino, η οποία τώρα είναι παραγωγός ταινιών. Ο Πατσίνο μοιράζεται επίσης δύο δίδυμα, τον Anton James Pacino και την Olivia Pacino, 22 ετών, με την 71χρονη ηθοποιό Beverly D’Angelo. Η D’Angelo, η οποία υποδύθηκε την Ellen Griswold στο franchise National Lampoon’s Vacation, μίλησε πρόσφατα για τη σχέση της με τον Pacino και εξήγησε πώς οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό τους μετά τον «περίπλοκο» χωρισμό τους προκειμένου να αναθρέψουν με αγάπη τον Anton και την Olivia.

Το 2014 ο Πατσίνο μίλησε στο περιοδικό New Yorker για την πατρότητα, λέγοντας: «Είμαι υπεύθυνος απέναντί τους. Είμαι μέρος της ζωής τους. Όταν είμαι απών, αυτό είναι αναστατώνει και εμένα και γι’ αυτούς. Και παίρνω πολλά από αυτή τη σχέση. Η πατρότητα σε βγάζει από τον εαυτό σου». Ένα χρόνο αργότερα εξομολογήθηκε στον βρετανικό Guardian πώς τα παιδιά του άλλαξαν τις προτεραιότητές του: «Τα παιδιά άλλαξαν την οπτική μου. Πριν τα αποκτήσω, ασχολούμουν με τον εαυτό μου, χωρίς να συνειδητοποιώ τίποτα. Η ηθοποιία ήταν τα πάντα για μένα – τώρα, εξαιτίας τους, είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ζωής μου».

Ετικέτες
Exit mobile version