Τζένιφερ Λόπεζ διαζύγιο: «Είναι γ@@@@@@α δύσκολο!»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ διαζύγιο: «Είναι γ@@@@@@α δύσκολο!»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζένιφερ Λόπεζ διαζύγιο: Η JLo σπάει τη σιωπή της

09.10.2024 | 18:37

Η Τζένιφερ Λόπεζ έσπασε τη σιωπή της για τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ μετά από δύο χρόνια γάμου. Η σταρ, η οποία εμφανίστηκε με λεοπάρ print για το εξώφυλλο του περιοδικού Interview για τον εορτασμό της 55ης επετείου του, δήλωσε ότι ήταν «λυπηρό, τρομακτικό». Η Λόπεζ έδειχνε εντυπωσιακή με μπικίνι με animal print, καθώς μίλησε για τη ζωή της που «έσκασε» στα μούτρα της φέτος και για τα μαθήματα ζωής που έχει ακόμα να μάθει, αν και δεν χρησιμοποίησε το όνομα του Άφλεκ. Χώρισαν τον Απρίλιο και εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου, που ήταν η επέτειος των δύο χρόνων γάμου τους.

Και στη συνέχεια η 55χρονη τραγουδίστρια είπε ότι είχε ανάγκη να μείνει ξανά μόνη της αφού άφησε τον Μπεν: «Πρέπει να είσαι υγιής. Πρέπει να είσαι πλήρης, αν θέλεις κάτι πιο ολοκληρωμένο. Πρέπει να είσαι καλά μόνη σου. Νόμιζα ότι το έμαθα αυτό, αλλά δεν το έμαθα. Και τότε, αυτό το καλοκαίρι, έπρεπε να πω: “Πρέπει να φύγω και να μείνω μόνη μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω αυτό”».

Δεν έχει μετανιώσει για τίποτα, λέει η Τζένιφερ Λόπεζ

Αλλά η καλλιτέχνης δεν μετανιώνει για τίποτα: «Ούτε ένα δευτερόλεπτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου στοίχισε». Η Λόπεζ είπε επίσης ότι δεν ελπίζει να βγει με κάποιον άλλο αυτή τη στιγμή: «Δεν ψάχνω για κανέναν». Όταν ρωτήθηκε αν ο χωρισμός ήταν «δύσκολος», η JLo απάντησε: «Ναι, είναι γ@@@@@@α δύσκολο!». «Νιώθεις μοναξιά, είναι άγνωστο, τρομακτικό. Νιώθεις θλίψη. Νιώθεις απελπισμένη», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Τα μαθήματα που πήρε η Λόπεζ

«Αλλά όταν κάθεσαι μέσα σε αυτά τα συναισθήματα και λες, “Αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να με σκοτώσουν”, είναι σαν να λέμε ότι πραγματικά, είμαι ικανή για χαρά και ευτυχία ολομόναχη. Το να βρίσκομαι σε μια σχέση δεν με καθορίζει. Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να έχω την ευτυχία μέσα μου. Συνήθιζα να λέω ότι είμαι ένα ευτυχισμένο άτομο, αλλά εξακολουθούσα να ψάχνω κάτι για να το γεμίσει κάποιος άλλος, και λέω: “Όχι, είμαι πραγματικά καλή”». «Υπάρχει μόνο το να γίνεσαι καλύτερος και να εξελίσσεσαι αν το θέλεις. Ή μεγαλώνεις ή πεθαίνεις, και δεν θέλω να πεθάνω» είπε.

«Και ναι, υπάρχουν στιγμές που νόμιζα ότι το είχα καταλάβει και μετά η ζωή λέει: “Ας σου στείλουμε κάτι άλλο και ας δούμε αν θα το χάψεις. Για να δούμε αν πραγματικά έμαθες αυτό το μάθημα”. Και δεν το είχα μάθει». «Το καταλαβαίνω αυτό τώρα με έναν πολύ βαθύτερο τρόπο, πράγμα που δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω λάθη στο μέλλον, αλλά και πάλι, όταν όλο το σπίτι σου ανατινάζεται, στέκεσαι εκεί μέσα στα ερείπια και σκέφτεσαι: “Πώς θα γίνει μην ξανασυμβεί ποτέ αυτό;”».

Ετικέτες
Exit mobile version