10χρονη Νίκαια ξυλοδαρμός: «Χτύπησαν την κόρη μου μέσα στο σχολείο και κανείς δεν μας ενημέρωσε»

ΕΛΛΑΔΑ

10χρονη Νίκαια ξυλοδαρμός: «Χτύπησαν την κόρη μου μέσα στο σχολείο και κανείς δεν μας ενημέρωσε»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

10χρονη Νίκαια ξυλοδαρμός: Το κορίτσι δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές της, τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

11.10.2024 | 11:24

Για τον ξυλοδαρμό που υπέστη η 10χρονη κόρη της από συμμαθητές της στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Νίκαια, μίλησε η μητέρα της ανήλικης. Το κορίτσι τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η μάνα της 10χρονης κάνει λόγο για συγκάλυψη. «Δεν μας ενημέρωσαν ποτέ για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας και όταν το συζητήσαμε, η δασκάλα την έβγαλε τρελή», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 10χρονης μαθήτριας που πήγε στο νοσοκομείο μετά από τα χτυπήματα από τους συμμαθητές της. Η μαθήτρια όπως ανέφερε η μητέρα της μιλώντας στον ΑΝΤ1 βρίσκεται «σε κατάσταση σοκ και αυτή τη στιγμή δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο». Όλα ξεκίνησαν, όπως ανέφερε, όταν η κόρη της πλησίασε μια συμμαθήτρια της και την ρώτησε για ποιο λόγο την αποκαλούν «ψώνιο».

«Το κορίτσι φώναξε 3 ακόμη αγόρια και άρχισαν να την χτυπούν και την περικύκλωναν άλλα παιδιά για να μην φαίνεται πως χτυπάνε το παιδί μου», είπε και εξήγησε πως ενώ κάλεσαν τη δασκάλα δεν ήρθε ποτέ και κανένας δεν έκανε τίποτα. «Το παιδί μου είχε πάθει σοκ, είχε πέσει κάτω. Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας. Όταν μίλησα με τη δασκάλα, εκείνη την έβγαλε τρελή», είπε ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή η 10χρονη δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο.

 

Exit mobile version