Κυψέλη δολοφονία: Στη φυλακή τα δύο αδέλφια

ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη δολοφονία: Στη φυλακή τα δύο αδέλφια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τα δύο αδέλφια αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της οπλοφορίας

11.10.2024 | 18:17

Προφυλακιστέα κρίθηκαν τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 28χρονου εξαδέλφου τους στην Κυψέλη, στις 7 Οκτωβρίου, μετά την απόφαση της ανακρίτριας ανηλίκων και του εισαγγελέα. Τα δύο αδέλφια αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της οπλοφορίας. Σύμφωνα με την εκδοχή που παρουσίασαν στην απολογία τους, ο 28χρονος ξάδελφός τους φέρεται να τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά, μόλις 4 και 6 ετών. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια νωρίς το πρωί και απολογήθηκαν για τις πράξεις τους, ωστόσο η διαδικασία καθυστέρησε, καθώς πριν από τις απολογίες προηγήθηκαν οι καταθέσεις των γονέων τους και άλλων προσώπων του περιβάλλοντός τους.

Σημαντικό ρόλο στις καταθέσεις φαίνεται να είχε και η μαρτυρία μιας φίλης ενός εκ των κατηγορουμένων, η οποία φέρεται να είχε συνομιλήσει μαζί του σε ανύποπτο χρόνο και να είχε ακούσει για την κακοποίηση που υπέστη από το θύμα. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, ενώ αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος και των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.






Exit mobile version