Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

11

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πολυζωγοπούλου – Λύτρας: Στη μητέρα η επιμέλεια της κόρης τους
ΕΛΛΑΔΑ

Πολυζωγοπούλου – Λύτρας: Στη μητέρα η επιμέλεια της κόρης τους

Το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού στη Σοφία Πολυζωγοπούλου - Προχωράει το διαζύγιο με τον Απόστολο Λύτρα.

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι αυτή που θα έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης που έχει αποκτήσει με τον Απόστολο Λύτρα. Μάλιστα, ακόμη και σε θέματα υγείας και εκπαίδευσης του παιδιού, όπου είθισται να ζητείται η ενυπόγραφη συγκατάθεση του πατέρα, η δικηγόρος θα μπορεί να αποφασίζει μόνη της. Σύμφωνα με το OPEN, η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν έχει κάνει -προς το παρόν τουλάχιστον- αίτηση για διατροφή, ενώ το ζευγάρι, που οδηγήθηκε στον χωρισμό μετά τον ξυλοδαρμό της δικηγόρου από τον γνωστό ποινικολόγο, έχει ξεκινήσει παράλληλα και τη διαδικασία του διαζυγίου τους.

Στο μεταξύ, πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε νέα σχέση (διαβάστε περισσότερα εδώ). Η Σοφία Πολυζωγοπούλου διεμήνυσε, σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ότι σε προσωπικό επίπεδο δεν την αφορά η προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην επηρεαστεί το παιδί της.

“Εκφράζω την έντονη δυσαρέσκειά μου γιατί συνεχίζονται οι αναφορές στο παιδί μου από την άλλη πλευρά. Εγώ ωστόσο έχω παραμείνει συνεπής ως προς αυτό το ζήτημα και θα μιλήσω για αυτό το θέμα, για το παιδί μου, αποκλειστικά και μόνο στη δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για αυτό το ζήτημα” σημείωσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου”. “Έχω απαγορεύσει, ως ασκούσα δικηγορική μέριμνα και αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού μου, την οιανδήποτε αναφορά σε αυτό. Προτεραιότητά μου ήταν, είναι και θα παραμείνει, η διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας του παιδιού μου”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις