Τροχαίο ΒΟΑΚ: Μία νεκρή και 7 τραυματίες

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ΒΟΑΚ: Μία νεκρή και 7 τραυματίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τροχαίο ΒΟΑΚ: Οι συνθήκες γύρω από την σύγκρουση δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές

11.10.2024 | 20:57

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα μία γυναίκα σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένα αυτοκίνητο Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε τριμελής οικογένεια.  Οι συνθήκες γύρω από την σύγκρουση δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.  Ως αποτέλεσμα της σφοδrής μετωπικής σύγκρουσης, μία γυναίκα που επέβαινε στο Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ σοβαρά τραύματα αποκόμισε και μία ακόμη γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο ίδιο όχημα.

Η σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ επίσης στο Βενιζέλειο μεταφέρθηκαν και οι τρεις ακόμη επιβαίνοντες στο Ι.Χ. που φέρουν θλαστικά τραύματα . Οι τρεις επιβαίνοντες στο φορτηγάκι, λιγότερο τραυματισμένοι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα από το Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο και το Οροπέδιο Λασιθίου, αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δυο γυναικών. Επίσης στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της τροχαίας και για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ετικέτες
Exit mobile version