Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

11

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Κακοσαίος: «Ό,τι έχει ειπωθεί για τη θαυμάστρια του μπαμπά μου ισχύει»
LIFESTYLE

Γιώργος Κακοσαίος: «Ό,τι έχει ειπωθεί για τη θαυμάστρια του μπαμπά μου ισχύει»

"Αλλά ας το αφήσουμε στη δικαιοσύνη"

Τον Γιώργο Κακοσαίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» στις πρόβες για την πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη.  Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Κακοσαίος αναφέρθηκε στο γούρι του πριν από κάθε πρεμιέρα, τα σχόλια που ακούει στον δρόμο, αλλά και στην υπόθεση του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου με την εμμονική θαυμάστριά του. «Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο πριν από τις πρεμιέρες. Συνήθως έρχεται η μάνα μου να δει τι χρειάζομαι. Μου φέρνει πραγματάκια αλλά, έχω ένα κομποσκοίνι που μπαίνει στο δάχτυλο, μας το είχαν δώσει στην πρώτη συναυλία που είχα κάνει ποτέ με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το φοράω σε κάθε πρεμιέρα» είπε ο Γιώργος Κακοσαίος.

«Το πρώτο πράγμα που ακούω στον δρόμο είναι “ωχ, ο Κακοσαίος”. Μου λένε συχνά ότι η φωνή μου είναι με του πατέρα μου. Ο μπαμπάς δεν έχει έρθει στις πρόβες, του έχω πει όμως όλο το πρόγραμμα. Περιμένω να έρθει στην πρεμιέρα, να τον δω από κάτω και να τον βγάλω ασπροπρόσωπο» ανέφερε σε άλλο σημείο για τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο. Τέλος, σχετικά με την υπόθεση της εμμονικής θαυμάστριας του Γιάννη Πλούταρχου, ο Γιώργος Κακοσαίος είπε, «Ό,τι έχει ειπωθεί ισχύει, αλλά το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και καλό είναι να μείνει εκεί. Μας ήταν λίγο περίεργο αλλά καλό είναι να το αφήσουμε στη δικαιοσύνη. Εγώ δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο από δική μου θαυμάστρια, εμένα έρχονται με τούρτες στο καμαρίνι και αυτό με γεμίζει χαρά, μόνο χαρά».

Η υπόθεση πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2025

«Ήθελα να εκδικαστεί η υπόθεση τώρα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι πολύ ψυχοφθόρα η αναμονή μέχρι την επόμενη δικάσιμο», ανέφερε η 47χρονη στην εκπομπή Buongiorno. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Breakfast@Star, το κατηγορητήριο αναφέρεται σε συνολικά 8 επισκέψεις έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, από τις αρχές Μαρτίου 2022 έως τέλος Απριλίου 2022.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις