Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

12

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντουπλάντις γάμος: Η πανέμορφη Ντιζαρέ δείχνει το αστραφτερό μονόπετρό της
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντουπλάντις γάμος: Η πανέμορφη Ντιζαρέ δείχνει το αστραφτερό μονόπετρό της

Ντουπλάντις γάμος: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ και χρυσός ολυμπιονίκης, επιστράτευσε την Vogue της Σκανδιναβίας

Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του έκανε ο Μόντο Ντουπλάντις με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Ο 24χρονος Σουηδοαμερικανός σταρ του άλματος επί κοντώ αρραβωνιάστηκε την επί 4 χρόνια σύντροφό του, το 23χρονο μοντέλο από την Σουηδία Ντιζαρέ Ινγκλαντέρ, μετά από μια πρόταση γάμου-έκπληξη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ και χρυσός ολυμπιονίκης, επιστράτευσε την Vogue της Σκανδιναβίας για να τον βοηθήσει να σχεδιάσουν και να απαθανατίσουν την στιγμή που γονάτισε και ζήτησε από την σύντροφό του να τον παντρευτεί.

Η Ινγκλαντέρ πίστευε ότι επρόκειτο απλώς για μια φωτογράφιση για το περιοδικό μόδας πριν ο Ντουπλάντις γονατίσει και της ζητήσει να τον παντρευτεί. Την εξέπληξε με την ερώτηση και ένα αστραφτερό διαμαντένιο δαχτυλίδι καθώς ο ήλιος έδυε πάνω από μια αμμώδη παραλία. Μάλιστα, το μοντέλο μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok όπου επιδεικνύει το μονόπετρό της. «Αυτό είναι πολύ πιο αγχωτικό από το να αγωνίζεσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στη Vogue λίγο πριν από την πρόταση γάμου.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη», δήλωσε η ίδια. «Είμαι τόσο control freak που είναι αδύνατο να με εκπλήξει κανείς».

 

@desiresinglander Forever is not enough @Mondo Duplantis ♬ Dandelions (slowed + reverb) – Ruth B. & sped up + slowed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις