Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

12

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αποκλεισμός Κασσελάκη: «Κορυφώθηκε το πραξικόπημα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλεισμός Κασσελάκη: «Κορυφώθηκε το πραξικόπημα»

Αποκλεισμός Κασσελάκη: Η μάχη θα δοθεί στο συνέδριο, λέει η πλευρά Κασσελάκη

Σε θέσεις μάχης δηλώνει ότι παραμένει η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για μπλόκο στην υποψηφιότητά του. «Κορυφώθηκε το πραξικόπημα» λένε από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, παραπέμπουν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές Νοεμβρίου και, όπως τονίζουν, «εκεί θα δοθεί η μάχη». Μετά από μια ταραχώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χρειάστηκε 2,5 ώρες για να ξεκινήσει -αφού δεν υπήρχε αρχικά η απαραίτητη απαρτία -και στη συνέχεια χρειάστηκαν 4,5 ώρες μέχρι να ψηφιστεί ο αποκλεισμός της υποψηφιότητας Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές, τα δύο στρατόπεδα, των «87» και του Στέφανου Κασσελάκη, παραμένουν ακόμα σε θέσεις μάχης.

Καρανίκας για αποκλεισμό Κασσελάκη: «Πρώτα κούρασαν τον κόσμο και τώρα έκαναν την Αριστερά να ντρέπεται»
Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Τον αποκλείουν από τις εκλογές γιατί ξέρουν ότι θα τους κέρδιζε

Λίγο μετά την απόφαση της ΚΕ, από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη ανέφεραν πως «κορυφώθηκε το πραξικόπημα» και τόνιζαν πως πλέον η μάχη θα δοθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σχολιάζοντας την απόφαση ανέφεραν χαρακτηριστικά πως το 47% ήταν αυτό που αποφάσισε για τον αποκλεισμό της υποψήφιότητάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης από αύριο ξεκινάει περιοδείες στην επικράτεια προκειμένου να συναντήσει από κοντά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«87»: Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον 4

Από την πλευρά τους, οι «87» υποστηρίζουν πως με βάση την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής από αύριο οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τέσσερις: ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νίκος Φαραντούρης και ο Απόστολος Γκλέτσος. Ουσιαστικά, η σημερινή απόφαση της ΚΕ σημαίνει ότι στην υποβολή των υποψηφιοτήτων που είναι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου δεν θα είναι το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη και πλέον το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο για την ώρα είναι εάν το συνέδριο που θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο (8-10/11) θα μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις