Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

12

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζωή Κωνσταντοπούλου για παιδιά: «Δεν αποκλείεται να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον Διαμαντή»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου για παιδιά: «Δεν αποκλείεται να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον Διαμαντή»

"Με τον Αλέξη Τσίπρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναμιλήσουμε ποτέ στο μέλλον. Συναγωνίζεται με τον Μητσοτάκη τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη".

Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου συνάντησε ο Θανάσης Πάτρας για λογαριασμό της εκπομπής Weekenders. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε τις δικές της τοποθετήσεις σχετικά με τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή, ενώ ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή στο πλευρό του Διαμαντή Καραναστάση. «Συμβουλεύομαι συχνά τον πατέρα μου, είναι σημείο αναφοράς για μένα. Τον έβλεπα τόσα χρόνια να παλεύει, τον ψήφιζα αλλά δεν είχα γραφτεί στον Συνασπισμό. Ως παιδί πολύ σπουδαίων γονιών, είχα την αγωνία να αποδείξω ότι δεν μου χαρίζεται τίποτα», είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Έχω κινηθεί νομικά για δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Ο Διαμαντής μου έστειλε ένα πολύ συγκινητικό mail που όμως δεν διάβασα στην αρχή. Μου έγραφε: σας ευχαριστώ που υπερασπίζεστε τα δικαιώματά μου ως πολίτης και ως καλλιτέχνης», περιγράφει η πολιτικός στην κάμερα του ΑΝΤ1. «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον Διαμαντή. Θα το δούμε», επισημαίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Θα είχε αλλάξει ο κόσμος εάν είχε γίνει η βούληση του λαού το 2015. Έκτοτε ματαιώθηκε η ελπίδα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κυβέρνηση και ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας παραβίασαν τη λαϊκή βούληση. Με τον Αλέξη Τσίπρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναμιλήσουμε ποτέ στο μέλλον. Συναγωνίζεται με τον Μητσοτάκη τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Ο Στέφανος Κασσελάκης έριξε φως στο πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει σε άλλα σημεία της συνέντευξης η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις