Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

28

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δράμα πνευμονολόγος: 41χρονη τον καταγγέλλει για ασέλγεια στο ιατρείο του
ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα πνευμονολόγος: 41χρονη τον καταγγέλλει για ασέλγεια στο ιατρείο του

Δράμα πνευμονολόγος: «Πάγωσα, το βίωσα χειρότερα από βιασμό»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας 41χρονη στη Δράμα περί ασέλγειας από πνευμονολόγο, την ώρα που βρισκόταν στο ιατρείο του. «Πάγωσα, δε μπορούσα να κάνω τίποτα, το βίωσα χειρότερα κι από βιασμό. Δε φαντάζεσαι ποτέ ότι ένας γιατρός θα σε εκμεταλλευτεί έτσι», ανέφερε αρχικά η γυναίκα στο MEGA, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε όσα έγιναν στο ιατρείο τον Ιούνιο του 2022: «Μου είπε να πάρω με ένεση κορτιζόνη, εγώ του είπα ότι δε θέλω, κι εκείνος μου είπε μη φοβάσαι, πού να παίρνεις χάπια τώρα, μια ένεση θα είναι και τελείωσε. Μου ζήτησε να κατεβάσω το κολάν μου, το κατέβασα λίγο κι ύστερα εκείνος το κατέβασε τελείως. Μετά μου έκανε την ένεση και άρχισε να μου κάνει μαλάξεις μέχρι που σηκώθηκα και του είπα “σταμάτα”».

Χειροπέδες σε 55χρονο που ασέλγησε πάνω σε ηλικιωμένη με άνοια

Η 41χρονη δεν είναι η μοναδική γυναίκα που κατηγορεί τον συγκεκριμένο πνευμονολόγο για ασέλγεια, καθώς προέκυψε και δεύτερη καταγγελία. «Εδώ μιλάμε για έναν γιατρό, που ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έκανε καμία έρευνα, ίσα – ίσα στάθηκε στο πλευρό του. Βρίσκεται η πρώτη κοπέλα αντιμέτωπη με ένα φόβο και της λέει “είναι ο λόγος μου, προς τον λόγο σου, ποιος θα πιστέψει εσένα;”.

Έρχεται όμως η δεύτερη, η εντολέας μου και λέει “όχι εγώ θα υψώσω το ανάστημά μου”. Και οι δύο λένε “εμείς δεν διεκδικούμε απολύτως τίποτα” και το δικαστήριο έμεινε εμβρόντητο που δεν διεκδικούν ούτε χρηματική αποζημίωση. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι τα υπόλοιπα κορίτσια που θα πάνε σε έναν τέτοιο άνθρωπο να μην ξανασυμβεί, να νιώθουν ασφάλεια», δήλωσε στο MEGA η δικηγόρος της γυναίκας που κατήγγειλε αρχικά τον εν λόγω γιατρό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις