Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

PLUS

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

16.10.2024 | 08:54

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, φέρνοντας στην επιφάνεια ανέκφραστα ή ανομολόγητα συναισθήματα. Επίσης σήμερα, ο Ήλιος και η Ήρα ευθυγραμμίζονται στον τομέα της συνεργασίας σου και μπορείς να είσαι ιδιαίτερα περήφανη για τις στενές σχέσεις σου. Κάποιος μπορεί να σε υποστηρίξει ή να σε ενισχύσει και να νιώσεις υπέροχα. Η ικανότητα σου να συμπεριφέρεσαι δίκαια στους άλλους έρχεται στο προσκήνιο, βοηθώντας σε να ξεπεράσεις τα πιο μικρά προβλήματα. Υπάρχει μια ικανοποιητική αίσθηση ότι η προσπάθεια που καταβάλλεις για να δημιουργήσεις ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου τώρα θα σε ανταμείψει πολλαπλάσια.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και υπάρχει μια τάση να θέλεις να αποσυρθείς ή να κρατηθείς για τον εαυτό σου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να αναγεννηθείς και να αποκαταστήσεις τη συναισθηματική σου ενέργεια. Το να φέρεις ισορροπία και αρμονία στη καθημερινότητα σου και στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι επίσης σημαντικό για εσένα σήμερα και πολύ κοντά σου με λίγη εστίαση. Στην πραγματικότητα μπορείς να νιώσει δύναμη μέσα από τις προσπάθειες σου. Η συνεργασία και η υποστήριξη βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο Ερμής ξεκίνησε πρόσφατα τη διέλευση του στον τομέα της συνεργασίας σου, όπου θα παραμείνει έως τις 2/11 και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις ζευγάρια για μελέτη ή ανταλλαγή ιδεών.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο και την Ήρα να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αρμονία με το ζώδιο σου σήμερα, μπορεί να είσαι μεσολαβητής ή διευκολυντής. Είναι μάλλον εύκολο να τα βγάλεις πέρα και μπορεί να καταλήξεις σε συμφωνία με κάποιον ειδικό. Οι δημιουργικές προσπάθειες μπορούν να ευδοκιμήσουν και να είναι αρκετά ενδυναμωτικές. Παίρνεις σοβαρά την έκφραση και απόλαυση του εαυτού σου. Με τον Ερμή τώρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσεις το χώρο εργασίας σου και να αναζητήσεις πληροφορίες που σε βοηθούν να βελτιώσεις την υγεία, τις συνήθειες και τις καθημερινές σου ρουτίνες.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φήμης και των ευθυνών σου και η αίσθηση των προτεραιοτήτων σου ενισχύεται ή οι φιλοδοξίες σου γίνονται πιο έντονες. Αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει τους στόχους σου. Ωστόσο η επιθυμία να αισθάνεσαι άνετα και να απολαμβάνεις απλές δραστηριότητες είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο σήμερα. Με την ευθυγράμμιση του Ήλιου και της Ήρας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, μπορείς να είσαι αποφασισμένη να συνάψεις ειρήνη ή να δημιουργήσεις μια αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας στο περιβάλλον του σπιτιού σου.

Λέων

Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα του πνεύματος σου, ενθαρρύνοντας την εύκολη έκφραση των συναισθημάτων σου και τις δημιουργικές διεξόδους σου. Έχεις επίσης περισσότερη δύναμη και επιρροή όταν μιλάς, μοιράζεσαι, συνδέεσαι, μαθαίνεις και διδάσκεις σήμερα. Μπορεί να βρεθείς στη θέση του διαμεσολαβητή ή του οδηγού. Με τον Ήλιο και την Ήρα να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον ηλιακό 3ο οίκο σου, μπορείς να λύσεις ένα δίλλημα μέσω της ικανότητας σου να βλέπεις διαφορετικές πλευρές μιας κατάστασης. Μια καλή συμβουλή ή μια συμφωνία μπορεί να φωτίσει τη μέρα σου.

Παρθένος

Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να εμβαθύνεις με προσπάθειες να καταλάβεις τον εαυτό σου και τα πρόσφατα γεγονότα. Είναι μια καλή προτροπή να νιώσεις τα συναισθήματα σου αντί να τα απορρίψεις. Ίσως να απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Ωστόσο, είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να ισορροπήσεις και να οργανώσεις τα πράγματα, τη δουλειά ή τα οικονομικά. Είσαι σε ένα πλαίσιο μυαλού που ευνοεί την ταξινόμηση, την καταμέτρηση και την ποσοτικοποίηση. Με τον Ήλιο και την Ήρα να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των πόρων σου είσαι έτοιμη να συνεργαστείς , να διαπραγματευτείς και να λύσεις προβλήματα.

 

Ζυγός

Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Ήρας στο ζώδιο σου, η ικανότητα σου να μεσολαβείς και να διαπραγματεύεσαι είναι ισχυρή και στο επίκεντρο. Η προσωπικότητα σου λάμπει για την ικανότητα σου να δημιουργείς αρμονία και μπορείς να είσαι εξαιρετικά γοητευτική και ελκυστική. Νιώθεις περήφανη που εκφράζεσαι και οι άλλοι ελκύονται από σένα. Οι προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι αποκτούν δυναμική και νιώθεις αρκετά θετικά για το τι μπορείς να πετύχεις. Μέχρι τις 2/11 ο Ερμής βρίσκεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου και σκέφτεσαι περισσότερο τα οικονομικά σου. Μπορείς να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσω επικοινωνιών, δικτύωσης, κοινής χρήσης και από στόμα σε στόμα.

Σκορπιός

Αυτές τις μέρες επικεντρώσου περισσότερο στο παρελθόν ή στην ιδιωτική σου ζωή. Σήμερα μπορεί να είσαι απασχολημένη με την ταξινόμηση των προηγούμενων εμπειριών αναζητώντας ένα σημείο ανάλυσης ή κλεισίματος, καθώς ο Ήλιος και η Ήρα ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις ανισορροπίες και θέλεις να διορθώσεις τα πράγματα. Εάν το μυαλό σου κάνει κύκλους, κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να ρυθμίσεις τα πράγματα ή να επικεντρωθείς σε κάτι πιο θετικό. Δεν είναι η ώρα για βαρετές ρουτίνες και αν έχεις κολλήσει σ’ αυτές, προσπάθησε να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να αναζωογονήσεις τη μέρα σου.

Τοξότης

Ο Ήλιος και η Ήρα ευθυγραμμίζονται στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα και είσαι περισσότερη περήφανη για την ικανότητα σου να συνδέεσαι καλά με τους ανθρώπους και να φέρνεις τους άλλους κοντά. Η ειδική εστίαση στους στόχους ευτυχίας μπορεί να σε ενδυναμώσει και να τονώσει τη διάθεση σου. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να φέρεις μια αίσθηση αρμονίας και ειρήνης σε μια φιλία ή να ενεργείς ως μεσολαβητής. Ωστόσο, με τον Ερμή να διασχίζει τον τομέα του απορρήτου σου, η σκέψη σου είναι πιο διαισθητική. Η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι μοναχική μερικές φορές και μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο απ’ το συνηθισμένο.

 

Αιγόκερως

Ο Ήλιος και η Ήρα ευθυγραμμίζονται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα και ότι είναι άδικο ή ανισόρροπο προεξέχει σαν επώδυνος αντίχειρας. Μπορεί να λάβεις ιδιαίτερη προσοχή για τις προσπάθειες, τη δουλειά ή τα επιτεύγματα σου. Μπορεί επίσης να απολαύσεις τη διαχείριση ή την καθοδήγηση των άλλων. Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς τι θέλεις να επιδιώξεις. Με τον Ερμή στον κοινωνικό σου τομέα μέχρι τις 2/11, μερικές φορές εστιάζεις στη δικτύωση, την κοινότητα, την κοινωνική σου ζωή και ειδικά έργα και αιτίες. Σκέφτεσαι περισσότερο την εκπλήρωση των στόχων ευτυχίας, τη δημιουργία επαφών και την προσέγγιση ομοϊδεατών.

Υδροχόος

Το να βοηθάς άλλους μέσω των ιδεών ή των προσωπικών σου φιλοδοξιών μπορεί να είναι ικανοποιητικό τώρα. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να συνδεθείς με ανθρώπους μέσω του μυαλού, των επικοινωνιών, της μάθησης και των ιδεών, καθώς και για να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου μέσω των σπουδών σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα παθιασμένη με μια ιδέα ή γνώμη. Ωστόσο ο τρέχων κύκλος του Ερμή συχνά στρέφει την προσοχή σου σε μακροπρόθεσμους στόχους και τρέχουσες ευθύνες. Αυτός ο κύκλος διαρκεί μέχρι τις 2/11 και θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι οι ιδέες ή οι συμβολές σου μπορεί να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση μέχρι τότε.

Ιχθύες

Με τον Ήλιο και την Ήρα να ευθυγραμμίζονται σήμερα, μπορεί να είσαι υπερήφανη που είσαι δίκαιη και μη επικριτική με τα χρήματα, το να μοιράζεσαι δύναμη ή τις στενές σχέσεις. Οι άλλοι σε εκτιμούν για αυτές τις ιδιότητες. Αντίθετα, μπορεί να αισθάνεσαι πιο ενδυναμωμένη καθώς αποκτάς μια ισχυρότερη αίσθηση της οικονομικής σου κατάστασης. Οι σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν σήμερα μέσω της έκφρασης πίστης σε κάποιον. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις βήματα είτε για να κερδίσεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι, είτε για να απελευθερωθείς από μια θέση που νιώθεις χρέος αν σε βαραίνει.

Exit mobile version