Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ συνελήφθη για ξυλοδαρμό του συντρόφου της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ συνελήφθη για ξυλοδαρμό του συντρόφου της

Μέσα στο αυτοκίνητο

Η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ, Φραντσέσκα, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, μετά από καβγά με τον φίλο της στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου, μεταδίδουν διεθνή μέσα. Η 31χρονη, της οποίας η μητέρα είναι η ηθοποιός Φράνσις Φίσερ, οδηγούσε στο Beverly Hills με τον σύντροφό της όταν άρχισαν να διαπληκτίζονται λεκτικά – προτού η ηθοποιός φέρεται να χειροδικήσει, σύμφωνα με το TMZ.

Ο σύντροφός της κάλεσε στη συνέχεια την αστυνομία, η οποία τον συμβούλεψε να πάει μαζί τους το αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς για να περιγράψει το περιστατικό στους αστυνομικούς. Όπως αναφέρει το αμερικανικό μέσο , ο σύντροφος της Φραντσέσκα Ίστγουντ είχε «ορατά τραύματα» όταν το ζευγάρι έφτασε στο αστυνομικό τμήμα με την κόρη του Κλιντ Ίστγουντ να συλλαμβάνεται για κακούργημα ενδοοικογενειακής βίας.

Η 31χρονη είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Αλεξάντερ Ρέι και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, έξι ετών, αλλά δεν είναι σαφές αν ο Ρέιθ είναι το θύμα. Ο σύντροφος πάντως της Φραντσέσκα Ίστγουντ αρνήθηκε την παροχή ιατρικής βοήθειας με την ηθοποιό να αφήνεται τελικά ελεύθερη με εγγύηση 50.000 δολαρίων.

Η Φραντσέσκα και ο Αλεξάντερ ήταν ήδη ζευγάρι πριν επισημοποιήσουν τη σχέση τους στο κόκκινο χαλί τον Μάιο του 2018. Τότε ήταν που ανακοίνωσαν πως ήταν έγκυος στον γιο τους, ο οποίος ονομάστηκε Τιτάν. Ο Αλεξάντερ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την επί 8 χρόνια σύζυγό του Λίλι Γκάιλντροντ τον Ιούνιο του 2018, ενώ έβγαινε ήδη με την κόρη του Κλιντ Ίστγουντ αν και είχε δηλώσει τότε στο The Blast πως αυτός και η σύζυγός του είχαν χωρίσει ήδη τρία χρόνια πριν και πως «όλοι προχωρούν και είναι ευτυχισμένοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις