Κεφαλογιάννη ασφαλιστικά: “Λύγισε” έξω από το δικαστήριο η υπουργός

LIFESTYLE

Κεφαλογιάννη ασφαλιστικά: “Λύγισε” έξω από το δικαστήριο η υπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κεφαλογιάννη ασφαλιστικά: «Είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου»

18.10.2024 | 21:20

Στην Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα η Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά πληροφορίες για τη ρύθμιση του ζητήματος της επιμέλειας των παιδιών της, μετά τον χωρισμό με τον Μίνωα Μάτσα. «Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά» είπε φανερά φορτισμένη η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τους δικηγόρους της. Δημοσιεύματα ανέφεραν χθες ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη φέρεται να είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του Μίνωα Μάτσα, ζητώντας την αποκλειστική προσωρινή επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής φέρεται να έχει καταθέσει και ο Μίνωας Μάτσας. Ωστόσο, η συζήτηση επί των αιτήσεων αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη χθες μετά από δημοσιεύματα που υπήρξαν, εξέδωσε ανακοίνωση: «Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί.

Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας». Στις 27/9, μετά από δημοσιεύματα, η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε ανακοινώσει ότι υπήρχε κρίση στον γάμο της.

Exit mobile version