Η Μάρθα Στιούαρτ αποκάλυψε ότι απατούσε τον σύζυγό της

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μάρθα Στιούαρτ αποκάλυψε ότι απατούσε τον σύζυγό της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Ήταν πολύ εύκολο»

18.10.2024 | 23:44

Η Μάρθα Στιούαρτ αναμφίβολα μπορεί να κρατήσει ένα μυστικό, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι είχε μια εξωσυζυγική σχέση την οποία κανείς δεν κατάλαβε.Η γκουρού του σπιτιού παραδέχτηκε ότι ήταν «πολύ εύκολο» να κρατήσει μυστική την απιστία της για 30 χρόνια, μετά την αποκάλυψή της αυτή την εβδομάδα ότι απατούσε τον πρώην σύζυγό της Άντριου Στιούαρτ από τον οποίο χώρισε το 1987. Η 83χρονη σεφ σόκαρε τους θαυμαστές της έκανε την παραπάνω αποκάλυψη σε ένα τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της στο Netflix με τίτλο «Martha». Συγκεκριμένα, η Μάρθα Στιούαρτ παραδέχτηκε ότι είχε σχέση ενώ ήταν παντρεμένη με τον μοναδικό της σύζυγο Άντριου Στιούαρτ, των οποίων ο γάμος διήρκησε από το 1961 έως το 1990.

Νεαρές γυναίκες, ακούστε τη συμβουλή μου. Αν είστε παντρεμένες και ο σύζυγός σας αρχίσει να σας απατά, αυτό είναι σκ!@@@» λέει στο τρέιλερ και προσθέτει: «Φύγετε από αυτόν τον γάμο». Όταν όμως ένας παραγωγός τη ρώτησε: «Δεν είχατε μια άλλη παράλληλη σχέση;» η γκουρού της μαγειρικής απάντησε: «Ναι, αλλά δεν νομίζω ότι ο Άντι το γνώριζε ποτέ αυτό».

Μιλώντας στο πάρτι παρουσίασης του 100ου της βιβλίου στο Μανχάταν το βράδυ της Τετάρτης, ο φίλος της Lee Brian Schrager αστειεύτηκε λέγοντας στην Μάρθα Στιούαρτ: «Αν ψάχνεις ιδέες για ένα ακόμα βιβλίο, ίσως θα μπορούσες να μιλήσεις για το πώς είχες μια σχέση και την κράτησες κρυφή. Πώς είναι δυνατόν;», με την διάσημη γκουρού της μαγειρικής να παίρνει το μικρόφωνο και να απαντά: «Πολύ εύκολο. Πρέπει απλώς να είσαι προσεκτικός».

Exit mobile version