Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

19

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Καινούργιου για Μικρούτσικο: Δεν μπορεί να μου «καταμαρτυρήσει» τίποτα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καινούργιου για Μικρούτσικο: Δεν μπορεί να μου «καταμαρτυρήσει» τίποτα

Καινούργιου για Μικρούτσικο: "Αν δε του αρέσουν κάποια πράγματα να βγει να τα πει, δεν μου αρέσουν τα υπονοούμενα" ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Τέρψη Μαντζουράτου και μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή. «Όταν είπα ότι θέλω να αποβάλλω την τοξικότητα φέτος, δεν υπονόησα κάτι, ούτε φωτογράφισα κάποιον. Νιώθω καλυτέρα φέτος. Ήθελα να αλλάξω πράγματα στην εκπομπή και σε εμένα. Είναι νωρίς ακόμη για να με αγχώνει ο ανταγωνισμός, κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης. Τη μία μέρα είσαι πρώτος και την άλλη τελευταίος. Είναι πολύ οριακά τα πράγματα φέτος. Δεν υπάρχει κάποιος «σκληρός» αντίπαλος φέτος, τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο, υπάρχουν πολλές εκπομπές», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η συμβουλή που πήρε η Καινούργιου από τη μαμά της, για τη σχέση της

«Δεν έχω παρακολουθήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή που είναι. Μια χαρά θα είναι ο άνθρωπος. Δεν έχουμε μιλήσει. Του είχα στείλει ένα χρονιά πολλά στα γενέθλιά του. Τον εκτιμώ για τα χρόνια που ήταν μαζί μου και έχω πάρε πολλά. Με έχουν στεναχωρήσει όσα έχουν γίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, παρόλα αυτά προχωράμε. Του εύχομαι να είναι πάντα καλά, έχει όμορφη ψύχη και είναι ευφυής άνθρωπος. Δεν μπορεί να μου «καταμαρτυρήσει» τίποτα ο Ανδρέας, αν δε του αρέσουν κάποια πράγματα να βγει να τα πει, δεν μου αρέσουν τα υπονοούμενα. Αν  έχει κάτι να το πει. Προς το παρόν έχει κλείσει η συνεργασία μας. Δεν κρατάω κακίες, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. «Είμαι καλά δόξα τω Θεώ. Είμαι σε μια φάση ανασυγκρότησης της ζωής μου. κάποια στιγμή η σχέση μου θα έβγαινε στην δημοσιότητα, δεν το κρύβω, δεν είμαστε παράνομο ζευγάρι. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου και μας βγήκε πολύ ομαλά. Δεν ξέρω αν θα φάμε κουφέτα, ρωτήστε τον ίδιο» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις