Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

19

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Χρηστίδου για Δήμο Βερύκιο: «Περιγράφει μία συνθήκη παράνομη, δεν πρέπει κάποιος να επέμβει και να ρωτήσει το όνομα;»
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου για Δήμο Βερύκιο: «Περιγράφει μία συνθήκη παράνομη, δεν πρέπει κάποιος να επέμβει και να ρωτήσει το όνομα;»

"Έχει τη βαρύτητα ότι ήταν όλα αυτά τα χρόνια στον Alpha και δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά το ότι μιλάει για μία εμπειρία που την είδε με τα ίδια του τα μάτια" δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αποκάλυψη που έκανε ο Δήμος Βερύκιος για παρουσιάστρια που παλιότερα είχε πάρει αμοιβή μαμούθ από τον Alpha σχολιάστηκε στο Χαμογέλα και Πάλι. Η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε ότι η συνθήκη που περιέγραψε με τον οδηγό να μετρά στο αυτοκίνητο το υπέρογκο ποσό της παρουσιάστριας είναι παράνομη και ότι διατηρεί τις επιφυλάξεις της αν έπρεπε κάτι τέτοιο να ειπωθεί στον τηλεοπτικό αέρα.

«Να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο στην τηλεόραση και να είναι οκ; Περιγράφει μία συνθήκη τελείως παράνομη. Δεν πρέπει κάποιος να επέμβει και να ρωτήσει το όνομα; Μπορεί όντως να γίνονταν τα πράγματα έτσι. Δεν μου έχει τύχει, ούτε μου έχει συμβεί, ούτε μου έχει προταθεί. Δεν το έχω ακούσει έτσι επίσημα, μόνο σε παραφιλολογία, αλλά το να βγαίνει ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι στο κανάλι όλα αυτά τα χρόνια. Έχει τη βαρύτητα ότι ήταν όλα αυτά τα χρόνια στον Alpha και δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά το ότι μιλάει για μία εμπειρία που την είδε με τα ίδια του τα μάτια. Δεν είπα ότι άκουσα και πήρε το αυτί μου» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε: «Τηλεοπτικά το παίζουμε, αλλά αναρωτιέμαι είναι οκ αυτό; Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που πληρωνόμαστε κανονικά. Η Σταματίνα ήρθε σε δύσκολη θέση.»






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις