Ζώδια σήμερα 19/10: Προβλέψεις για το Σάββατο

PLUS

Ζώδια σήμερα 19/10: Προβλέψεις για το Σάββατο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 19/10: Πώς θα είναι η μέρα σου;

19.10.2024 | 11:25

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να βελτιώσεις και να ενημερώσεις τη ζωή σου. Αντί να κάνεις σαρωτικές αλλαγές, ρύθμισε τον εαυτό σου κυρίως με τις πρακτικές σου υποθέσεις, όπως τα οικονομικά και τη δουλειά σου. Οι ενέργειες υποστηρίζουν επίσης την υγεία και την κοινωνική σου ζωή. Εναλλακτικές προσεγγίσεις για την εργασία, τα χρήματα, τα έξοδα, τη συλλογή ή την ευεξία έρχονται τώρα για σένα. Καθώς προσεγγίζεις διαφορετικά τα χρήματα σου, οι καθημερινές σου υποθέσεις βελτιώνονται και η αφοσίωση στα καθήκοντα σου αυξάνεται. Η πίστη και η αυτοπειθαρχία είναι μαζί σου, καθώς αναπτύσσεις τις ρουτίνες και τις συνήθειες σου συμβάλλοντας στην καλύτερη υγεία και ικανοποίηση από την εργασία σου.

Ταύρος

Μπορεί να νιώθεις έντονη την αίσθηση ότι οι τρέχουσες προσπάθειες σου τελικά σε ελευθερώνουν για περισσότερη απόλαυση και αυτό είναι ένα απαλό κίνητρο. Μπορείς να επωφεληθείς από περισσότερη αφοσίωση, εστίαση και δομή στη δημιουργική ή ρομαντική σου ζωή. Εξισορροπείς την ευθύνη και την αναψυχή πιο ομοιόμορφα και αυτό σε ωφελεί. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται, καθώς φέρνεις μια ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σου στην εξίσωση ή βιώνεις περισσότερη απόλαυση, καθώς επιτυγχάνεις καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού. Με την Αφροδίτη τον κυβερνήτη σου που αυτή τη στιγμή διέρχεται από τον ηλιακό 8ο οίκο σου μέχρι τις 11/11, είσαι σε καταπληκτική θέση να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου και την προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να ανακαλύψεις δημιουργικούς και πρακτικούς τρόπους για να ζήσεις και να εγκατασταθείς. Το να αφήσεις πίσω σου μια προβληματική κατάσταση ή ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα μπορεί να σε φέρει στο επίκεντρο. Μπορεί να είναι μια περίοδος ευκαιριών για να βελτιώσεις τη ζωή στο σπίτι, τον εσωτερικό κόσμο σου και τη σχέση με τον εαυτό σου. Οι συνθήκες διαβίωσης και οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται με περισσότερη αφοσίωση και σταθερότητα, διατηρώντας παράλληλα ένα πνεύμα ανοιχτότητας και προόδου. Η Αφροδίτη διασχίζει τον τομέα της συνεργασίας σου και η απόλαυση των άλλων και η κοινωνική σου ζωή ενισχύονται.

Καρκίνος

Μπορείς να απολαύσεις έναν υπέροχο συνδυασμό έμπνευσης, διαίσθησης και αφοσίωσης τώρα, ιδιαίτερα στις επικοινωνίες, τα έργα και την κοινωνική σου ζωή. Εάν μπορείς να βρεις έναν τρόπο να διασκεδάσεις και να κερδίσεις χρήματα, να διδάξεις και να μάθεις ταυτόχρονα ή κάτι παρόμοιο, είναι μια εποχή αυξημένης αυτοπεποίθησης. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις και να απολαύσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες με την Αφροδίτη να διασχίζει τώρα τον ηλιακό 6ο οίκο σου. Αυτός ο κύκλος είναι δυνατός για να φέρει αρμονία στην καθημερινότητα σου, συμπεριλαμβανομένου του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που εναλλακτικές ρυθμίσεις ή προσεγγίσεις λειτουργούν καλά για σένα, ειδικά με περισσότερη αφοσίωση και αυτοπειθαρχία. Είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσεις την εργασία ή τη φήμη σου. Η εφαρμογή του εαυτού σου στους προϋπολογισμούς ή στη δουλειά σου έρχεται πιο φυσικά τώρα για σένα και οι ιδέες σου βρίσκουν ικανοποιητικές διεξόδους. Η Αφροδίτη μόλις πρόσφατα ξεκίνησε τη διέλευση της στον τομέα της χαράς σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11/11. Αυτή η διέλευση φέρνει ελαφρότητα, ζεστασιά και χάρη στη ζωή σου και είναι ιδιαίτερα καλή για τις δυνάμεις έλξης σου.

Παρθένος

Αυτή είναι η στιγμή να βρεις αποτελεσματικά κανάλια για να εκφράσεις τη μοναδική σου προσωπικότητα και ιδέες. Ταυτόχρονα, η αφοσίωση και η δέσμευση σου βρίσκονται στο επίκεντρο και εργάζονται για σένα. Οι ιδέες σου είναι ασυνήθιστες και καινοτόμες και φαίνεται ότι μπορείς να τις απογειώσεις ή να βρεις τρόπους να τις αξιοποιήσεις τώρα. Η Αφροδίτη μόλις πρόσφατα ξεκίνησε τη διέλευση της στον ηλιακό 4ο οίκο σου, φέρνοντας μια ισχυρότερη επιθυμία και δυνατότητες για αρμονία στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή. Παίρνεις μια ώθηση στην αίσθηση του εαυτού σου και στο εσωτερικό σου απόθεμα θάρρους ή αίσθηση αφθονίας τις επόμενες εβδομάδες.

Ζυγός

Οι ενέργειες υποστηρίζουν την καλύτερη κατανόηση του εσωτερικού κόσμου σου, των απαντήσεων και των στενότερων σχέσεων σου. Υπάρχουν λύσεις, διέξοδοι ή ακόμα και ανακαλύψεις που συμβαίνουν τώρα που υποδηλώνουν σταθερή κίνηση προς τα εμπρός. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να επιλύσεις οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα. Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη μόλις πρόσφατα ξεκίνησε τη διέλευση της στον τομέα της επικοινωνίας σου και μέχρι τις 11/11, η ανάγκη σου να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου αυξάνεται. Υπάρχουν οφέλη από τις σπουδές σου, τα ψυχικά σου ενδιαφέροντα και τις επικοινωνίες σου και επίσης απολαμβάνεις πιο διεξοδικά αυτά τα πράγματα.

Σκορπιός

Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για τις σχέσεις σου και θα μπορούσες να ξαναγράψεις μερικούς από τους κανόνες προς το καλύτερο με φίλους και συνεργάτες. Οι νέες προσεγγίσεις σε συνδυασμό με τη δέσμευση να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια στη βελτίωση των συνδέσεων σου είναι μια στρατηγική που κερδίζει. Η Αφροδίτη που μόλις πρόσφατα ξεκίνησε τη διέλευση της στον τομέα των πόρων και των αξιών σου, ενισχύει την εμπιστοσύνη στα ταλέντα, τους πόρους και τις ικανότητες σου. Είναι επίσης μια εξαιρετική διέλευση για να αυξήσεις την ικανότητα σου να προσελκύσεις τους κατάλληλους πόρους στη ζωή σου.

Τοξότης

Η κοινωνική σου ζωή είναι συχνά ικανοποιητική και ανεβάζει τους ρυθμούς αυτές τις μέρες, αλλά μπορεί να υπάρξει μια παρεξήγηση ή κάποια αποχή σήμερα. Αυτό μπορεί να σε αφήσει να αισθάνεσαι λίγο ανασφαλής προσωρινά. Οι άνθρωπο, οι ομάδες ή οι σχέσεις που έχεις εξιδανικεύσει μπορεί να αποδειχτούν λίγο απογοητευτικές ή το ευχάριστο των ανθρώπων αρχίζει να σε νευριάζει. Οι ασυνέπειες ή η αναβλητικότητα για θέματα στο σπίτι ή την προσωπική σου ζωή μπορεί να σε φθείρουν, αφήνοντας σε να νιώθεις αόριστα ένοχη ή ανήσυχη. Ενώ δεν αποκτάς ακόμη διαύγεια, απέφυγε να αφήσεις την αβεβαιότητα να σε βαρύνει.

Αιγόκερως

Σημερινή Σελήνη σε κρατά δεσμευμένη και απασχολημένη. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει μικρές προκλητικές όψεις. Μπορεί να θέλεις να διακλαδώσεις τις σκέψεις σου ή να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, αλλά οι περισπασμοί σε εμποδίζουν να διασκεδάσεις. Οι άνθρωποι και τα προβλήματα μπορεί να απαιτήσουν λίγο υπερβολική προσοχή και τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να ανατραπούν ή να αισθάνεσαι ότι σου έχει τελειώσει ο χρόνος. Ίσως χρειαστεί να ενημερώσεις τους ανθρώπους ότι αν και μπορείς να χειριστείς πολλά, έχεις τα όρια σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον ηλιακό 5ο οίκο χαράς και ευχαρίστησης σου όλη μέρα, σε ωθεί να θέλεις να εκφραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, οι δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές του Ήλιου σήμερα, μπορεί να σε βρουν να ξεμένεις προσωρινά απ’ τον ενθουσιασμό σου. Η προσοχή σου μπορεί να στραφεί σε μια ασυνέπεια που είναι δύσκολο να αποφευχθεί ή μπορεί να μην αισθάνεσαι πλέον ότι ένα σχέδιο είναι εφικτό ή ρεαλιστικό. Αυτή είναι μια υπενθύμιση για να τιμήσεις τις ανάγκες σου για φαντασία, ονειροπόληση και πνευματική τροφή γιατί αν αγνοήσεις αυτά τα πράγματα, μπορεί να φτάσεις σε μια κατάσταση εύκολης απόσπασης της προσοχή και ανησυχία.

Ιχθύες

Με τις σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές του Ήλιου, τα επίπεδα κινήτρων θα μπορούσαν να πέσουν ελαφρώς. Εάν ναι, είναι ένα σήμα για να ανασυγκροτήσεις ή να κάνεις κάποιες προσαρμογές πριν πατήσεις το κουμπί προς τα εμπρός. Ίσως βλέπεις ότι έχεις ασχοληθεί πάρα πολύ με μια σχέση ή πρόβλημα του παρελθόντος και αυτό σε βαραίνει άσκοπα. Θα μπορούσες να βιώσεις κάποια συναισθήματα ενοχής, δυσφορίας ή σύγχυσης σχετικά με τα βαθύτερα συναισθήματα, τις έλξεις και τις προσκολλήσεις σου. Πρόσεξε αυτά τα συναισθήματα να μη διαβρώσουν την ευτυχία σου.

Tlife.gr 
Ετικέτες
Exit mobile version