Κούγιας για Κασσελάκη: Εμένα με σταύρωσαν, τώρα από το κόμμα του τον αποκαλούν… πράγμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούγιας για Κασσελάκη: Εμένα με σταύρωσαν, τώρα από το κόμμα του τον αποκαλούν… πράγμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κούγιας για Κασσελάκη: "'Αργησαν πολύ να καταλάβουν τι ρόλο παίζει ο Κασσελάκης και ότι καταστρέφει τις αρχές της αριστεράς"

19.10.2024 | 11:03

“Σημαία” έκανε τη δήλωση του Παύλου Πολάκη, “αυτό το πράγμα δεν θα βγει πρόεδρος”, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”, ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις εσωτερικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ. “Όταν εγώ μιλούσα για τον Κασσελάκη, κάποιοι πήγαν να με σταυρώσουν. Ακόμα και προκαταρκτική εξέταση έγινε από τον σύλλογό μου γιατί δήθεν αυτά που έλεγα για τον Κασσελάκη προσέβαλαν τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τώρα που τα ίδια τα μέλη του κόμματος του συγκεκριμένου έχουν φτάσει στο σημείο να τον χαρακτηρίζουν “πράγμα”, κατά κάποιο τρόπο επαληθεύεται και η δική μου προσέγγιση”, είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας. Πρόσθεσε δε λέγοντας: “Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα, έχω μάθει όταν κάποιος είναι στο πάτωμα, να μη του δίνω μια και να πηγαίνει παρακάτω. Άργησαν πολύ να καταλάβουν τι ρόλο παίζει ο Κασσελάκης και ότι καταστρέφει τις αρχές της αριστεράς”.

Exit mobile version