Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

20

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός επιχειρηματίας Βόλος: Εξετάζεται πώς έπεσε από το παράθυρο
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός επιχειρηματίας Βόλος: Εξετάζεται πώς έπεσε από το παράθυρο

Νεκρός επιχειρηματίας Βόλος: Τον άτυχο άνδρα αντίκρισε νεκρό ένοικος της πολυκατοικίας, στις 08:00 το πρωί.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου, στο άκουσμα της είδησης του τραγικού θανάτου, ενός 37χρονου επιχειρηματία στην περιοχή, ύστερα από πτώση του, από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών 2ας Νοεμβρίου με Γάτσου. Σύμφωνα με τον taxydromo, πρόκειται για τον Γιώργο Πασπαλάρη, εργαζόμενο στην εστίαση και συνιδιοκτήτη τουριστικής επιχείρησης στην Αφησσο. Τον άτυχο άνδρα αντίκρισε νεκρό ένοικος της πολυκατοικίας, στις 08:00 το πρωί και έντρομη ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Βόλος

Η σορός του βρέθηκε σε κατάσταση ακαμψίας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στο διαμέρισμα φίλης του που εργάζεται σε μπαρ του Βόλου, με την πτώση και τον θάνατό του να προσδιορίζονται τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τραγωδία στον Βόλο: Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας, βρισκόταν στο διαμέρισμα φίλης του- Εξετάζεται πώς έπεσε από το παράθυρο

Στο άκουσμα της αναπάντεχης αυτής εξέλιξης, το συγγενικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, καθώς και οι συνεργάτες του στην επιχείρηση εστίασης όπου εργαζόταν, δεν μπορούν να πιστέψουν την κατάληξη που είχε ο 37χρονος.

Βόλος

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ερευνούν τον χώρο και διενεργούν έλεγχο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 37χρονος έπεσε στο κενό. Μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό του παραμένουν ανοικτά, χωρίς να αποκλείεται τίποτα. Σύμφωνα με το magnesianews, η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διενεργεί προανάκριση.

Εξωτερική εικόνα από αρχείο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις