Εμμανουήλ Καραλής, δίδυμη αδελφή: Οι σπανιες φωτογραφίες που πόσταρε ο αθλητής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμμανουήλ Καραλής, δίδυμη αδελφή: Οι σπανιες φωτογραφίες που πόσταρε ο αθλητής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Εμμανουήλ Καραλής, δίδυμη αδελφή: Στα γενέθλιά τους

21.10.2024 | 08:59

Τα γενέθλιά του γιόρτασε εχθές, Κυριακή 20/10, ο Εμμανουήλ Καραλής, με τον ίδιο να δέχεται μέσω social media αμέτρητα μηνύματα με ευχές από φίλους και fans του. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού «έκλεισε» τα 25 του χρόνια, με τον κορυφαίο αθλητή να περνάει την ξεχωριστή του ημέρα παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου καταγράφεται παρέα με την οικογένειά του, με την ανάρτησή του να αποσπά δεκάδες χιλιάδες likes.

Στα σχετικά στιγμιότυπα, ο κορυφαίος αθλητής του άλματος επί κοντώ, ποζάρει χαμογελαστός παρέα με την αδελφή του και τους γονείς του.

Μάλιστα, η χαρά για την οικογένεια του «Μανόλο» ήταν διπλή, όπως και η γιορτή, με τον ίδιο να μοιράζεται τη γενέθλια μέρα του με τη δίδυμη αδελφή του, Αγγελική.

«Είμαστε 25», έγραψε ο Εμμανουήλ Καραλής στη λεζάντα της ανάρτησής του, με τον ίδιο να καταγράφεται στο πλευρό της αδελφής του, μπροστά από τις δύο τούρτες τους, και τους γονείς τους να τους καμαρώνουν χαμογελαστοί.

Ο Εμμανουήλ Καραλής δημοσίευσε, παράλληλα, και κάποιες φωτογραφίες από το μακρινό παρελθόν, όπου ο ίδιος και η αδελφή του ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό όταν ήταν ακόμη παιδάκια.

Exit mobile version