Μις Υφήλιος 2024 Ελλάδα: Ποια είναι η 20χρονη που θα μας εκπροσωπήσει

LIFESTYLE

Μις Υφήλιος 2024 Ελλάδα: Ποια είναι η 20χρονη που θα μας εκπροσωπήσει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η 20χρονη εστεμμένη θα ταξιδέψει στο Μεξικό τον Νοέμβριο

21.10.2024 | 16:33

Η Χριστιάνα Κατσιέρη έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό το 2023 με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks κι έκτοτε έχει σημειώσει σημαντικά βήματα στον χώρο της ομορφιάς. Η 20χρονη θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας για τα Μις Υφήλιος του 2024, που θα διεξαχθούν στο Μεξικό στης 15 Νοεμβρίου. Στο Instagram απαριθμεί σχεδόν 20.000 followers, δημοσιεύοντας συχνά, φωτογραφίες από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Το 20χρονο μοντέλο έχει μεγαλώσει στον Πειραιά, φοιτώντας στη σχολή Αισθητικής και Δερματολογίας της Κύπρου. Το 2022 κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς MISS GS Hellas και εκπροσώπησε την Ελλάδα και στο MISS Earth. Έναν χρόνο νωρίτερα, είχε δοκιμάσει την τύχη της στις οντισιόν του GNTM, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Για τη συμμετοχή της στα Μις Υφήλιος 2024 είχε αναφέρει σε ανάρτησή της,

«Νιώθω απίστευτη τιμή και ενθουσιασμό που μοιράζομαι μια ματιά από την επίσημη φωτογράφιση μου για τα καλλιστεία Miss Universe! Είμαι τόσο υπερήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μια τόσο μεγάλη διεθνή σκηνή. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή, αυτό είναι μόνο η αρχή! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα καθώς συνεχίζω να προετοιμάζομαι για τη μεγάλη μέρα!».

Κατά τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, όπου είχε φτάσει λίγο πριν τον τελικό, είχε δηλώσει σχετικά: «Έφτασε λοιπόν και αυτή η στιγμή της αποχώρησης, ένα επεισόδιο πριν τον μεγάλο τελικο του My Style rocks. Νιώθω ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έμαθα παρά πολλά. Γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που μου στάθηκαν δίπλα μου καθ’ολη την διάρκεια του διαγωνισμού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για την αγάπη και την στήριξη που λάμβανα καθημερινά από εσας. Είστε η δύναμη μου και ο λόγος που έφτασα τόσο μακριά. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, έρχονται πολλά καινούργια πράγματα».

Exit mobile version