Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

25

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κεφαλογιάννη επιμέλεια: Τι αποφάσισε το δικαστήριο
ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλογιάννη επιμέλεια: Τι αποφάσισε το δικαστήριο

Κεφαλογιάννη επιμέλεια: Εκδόθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου

Εκδόθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου για την αντιδικία, μετά τον χωρισμό, μεταξύ της Ολγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες με προσωρινή διαταγή αποφασίστηκε το σπίτι να παραχωρηθεί στην Ολγα Κεφαλογιάννη και τα παιδιά της και ο Μίνωας Μάτσας να αποχωρήσει από αυτό. Επίσης, βάσει της προσωρινής διαταγής η προσωρινή επιμέλεια των διδύμων παιδιών του ζευγαριού δίνεται στην μητέρα, ενώ στον πατέρα δίνεται τακτικό δικαίωμα επικοινωνίας.

Ολγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας κατέφυγαν στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό τους προκειμένου να λύσουν δύο θέματα, αυτό της επιμέλειας των παιδιών τους και αυτό του σπιτιού. Η Ολγα Κεφαλογιάννη ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της και να μετοικίσει από το μέχρι πρότινος κοινό σπίτι ο Μίνωας Μάτσας. Ο Μίνωας Μάτσας από την πλευρά του ζητούσε συνεπιμέλεια των παιδιών και να μετοικίσει από το σπίτι η Ολγα Κεφαλογιάννη, υποστηρίζοντας ότι εκείνος είχε προπληρώσει για ένα χρόνο τα ενοίκια του σπιτιού. Τελικά το δικαστήριο ικανοποίησε το αίτημα της κυρίας Κεφαλογιάννη να μετοικίσει ο Μίνωας Μάτσας, αλλά όχι αυτό της αποκλειστικής επιμέλειας, το οποίο απερρίφθη, με το δικαστήριο να δίνει και στους δύο γονείς συνεπιμέλεια. Το δικαστήριο αποφάσισε ο πατέρας Μίνωας Μάτσας να έχει τακτικό δικαίωμα επικοινωνίας.

Επίσης, από κοινού οι γονείς θα αποφασίζουν για θέματα ανατροφής ενώ η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των παιδιών. Ολγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας βρέθηκαν χθες ξανά στα δικαστήρια προκειμένου να συζητηθούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει. Το πρώτο ραντεβού ήταν την Παρασκευή όπου όμως η συζήτηση πήρε αναβολή. Η υπουργός Τουρισμού το πρωί της Παρασκευής προσερχόμενη στα δικαστήρια είχε μάλιστα μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για την αντιδικία αυτή. «Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά», είχε πει η Ολγα Κεφαλογιάννη φανερά φορτισμένη. Μια ημέρα νωρίτερα σε ανακοίνωσή της μετά από δημοσιεύματα είχε αναφέρει ότι όταν οι διαφορές δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά οδηγούνται στα δικαστήρια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις