Γιαννάκης για Γκάλη: Αυτός είναι ο λόγος που τσακώθηκαν οι δύο θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννάκης για Γκάλη: Αυτός είναι ο λόγος που τσακώθηκαν οι δύο θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Το να δώσεις μια πάσα είναι πιθανόν πιο δύσκολο από το να βάλεις ένα καλάθι», λέει με νόημα ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

28.10.2024 | 18:51

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν σήμερα ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο «Δράκος» απάντησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και για τη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη. «Όταν παίζαμε, παίζαμε! Δεν κάναμε παρέα, παίζαμε! Και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουν οι άνθρωποι. Ότι πολλές φορές μπορεί να βρεθείς σε μια επαγγελματική δράση, πρέπει να καταλάβεις πως όταν μπαίνεις σε αυτή τη δράση, προσπάθησε να βάλεις τον καλύτερό σου εαυτό», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Για το ότι ο Νίκος Γκάλης είχε τον πρωταρχικό λόγο στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να επικεντρώνεται στο πιο οργανωτικό κομμάτι, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε: «Το σκοράρισμα είναι πιο ελκυστικό. Έβρισκα τρόπο να έχω μια έντονη συμμετοχή στο ματς, με διάφορα πράγματα που έκανα.

Μου έλεγαν και οι φίλοι μου “γιατί έδωσες πάσα;”. Εμένα με ενδιέφερε η ομάδα, θέλαμε να κερδίσουμε κι εκείνη τη στιγμή με ενδιέφερε πώς θα βάλουμε το καλάθι. Ο Γκάλης ήθελε να σκοράρει, του άρεσε αυτό. Το να δώσεις μια πάσα είναι πιθανόν πιο δύσκολο από το να βάλεις ένα καλάθι». Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε στη συνέχεια: «Τσακωθήκαμε για μια πάσα, που θεώρησε ο Νικ ότι έπρεπε να του δώσω. Μετά βρεθήκαμε και στον Παναθηναϊκό! Αλλά δεν ήταν θέμα να τα βρούμε, ο καθένας έβλεπε διαφορετικά τα πράγματα. Μέσα στο παιχνίδι, ο Νικ έκανε αυτά που ήθελε και εγώ του συμπαραστεκόμουν σε αυτό που του άρεσε, γιατί το έκανε καλά».

 

Exit mobile version