Αλεξίπτωτο με τη σημαία να ανεμίζει: Μια εντυπωσιακή πτήση στη Ρόδο

ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξίπτωτο με τη σημαία να ανεμίζει: Μια εντυπωσιακή πτήση στη Ρόδο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η σημαία, σύμβολο της αντίστασης, της ανεξαρτησίας και της περηφάνιας, φάνταζε στον ουρανό της Ρόδου ως φόρος τιμής στους ήρωες

28.10.2024 | 21:30

Εντυπωσιακό αεροπορικό θέαμα για την 28η Οκτωβρίου πρόσφερε από τη Ρόδο με Paraglidin, ένας λάτρης των extreme sports και ειδικά του αλεξίπτωτου πλαγιάς. Με μια μεγάλη ελληνική σημαία να κυματίζει δίπλα του, ο Βασίλης Λουλουδάκης, πέταξε με το αλεξίπτωτο πλαγιάς πάνω από τα καταγάλανα νερά και τους ιστορικούς λόφους του νησιού, τιμώντας την ιστορική ημέρα και φέρνοντας υπερηφάνεια σε όσους είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν.

«Υπερήφανος ως Έλληνας και Μακεδόνας» – Ο κυβερνήτης του F-16, Σμηναγός Σωτηρίου στο EΡΤΝews
Αριδαία: Σκύλος κοιμάται ανενόχλητος στη μέση του δρόμου ενώ περνά η παρέλαση
Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία για την 28η Οκτωβρίου υψώθηκε στη Σαντορίνη

Συγκεκριμένα πετούσε την ώρα της μαθητικής παρέλασης για δυο ώρες. Ξεκίνησε από την περιοχή Μόντε Σμιθ και προσγειώθηκε στην μύτη της Ρόδου, στο ενυδρείο.Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η μεγάλη ελληνική σημαία ανέμιζε στον αέρα, δημιουργώντας ένα επιβλητικό θέαμα που έκανε πολλούς να σταματήσουν ό,τι έκαναν για να το θαυμάσουν. Η σημαία, σύμβολο της αντίστασης, της ανεξαρτησίας και της περηφάνιας, φάνταζε στον ουρανό της Ρόδου ως φόρος τιμής στους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Ακόμα και μικρά παιδιά, που ίσως δεν κατανοούν πλήρως την ιστορία της 28ης Οκτωβρίου, εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα του ανθρώπου που πετούσε κρατώντας τη σημαία, προσφέροντας έναν σύγχρονο και ισχυρό συνδυασμό θάρρους και εθνικής υπερηφάνειας.

Exit mobile version