Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

28

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φλώρινα δηλητηρίαση: Ελεύθερος ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου
ΕΛΛΑΔΑ

Φλώρινα δηλητηρίαση: Ελεύθερος ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου

Φλώρινα δηλητηρίαση: Ο 53χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια

Ελεύθερος αφέθηκε ο 53χρονος ξενοδόχος από το Λιμνοχώρι Φλώρινας, όπου σημειώθηκε μαζική δηλητηρίαση σε 14 ένοικους από αναθυμιάσεις του συστήματος θέρμανσης. Στον 53χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου προσήλθε στο δικαστικό Μέγαρο λίγο μετά τις 10.30 π.μ. κι απολογήθηκε χωρίς παρουσία δικηγόρου. Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα για τη διερεύνηση του συμβάντος και μετά την ολοκλήρωσή της δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στις κατηγορίες των αδικημάτων.

Πελάτης ξενοδοχείου: «Δεν ήταν παρών ούτε όταν βγαίναμε έξω σαν τα κοτόπουλα»

Ένας εκ των παραθεριστών στο ξενοδοχείο, περιέγραψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» τι συνέβη, τονίζοντας ότι εκείνος δεν αισθανόταν τίποτα ανησυχητικό, λίγα δευτερόλεπτα πριν λιποθυμήσει, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό «ύπουλο δηλητήριο» που προσέδωσαν οι ειδικοί, στη δράση του μονοξειδίου του άνθρακα. «Εδώ δεν αισθάνθηκα απολύτως τίποτα. Η σύντροφος μου σηκώθηκε κάποια στιγμή να πας στην τουαλέτα και μου λέει “Ορέστη δε νιώθω καλά”. Σηκώνομαι πάω να τη δω και τα λιποθυμάει. Προσπαθώ να την συνεφέρω. Εκείνη την ώρα όμως μόλις την συνέφερα, ακαριαία λιποθυμάω και εγώ. Είναι πάρα πολύ ύπουλο. Ήταν τόσο ακαριαίο, που μπορεί ε το που συνερχόσουν να πεις “τι έγινε” και μετά από κάποια δευτερόλεπτα μπορεί να ξανά λιποθυμούσες. Μετά το περιστατικό αυτό σηκωθήκαμε και οι δύο πήγαμε καθίσαμε στο κρεβάτι και ακούμε από κάποιο δωμάτιο δίπλα, κάποιος να πέφτει πάνω σε μία πόρτα» είπε ο πελάτης του ξενοδοχείου στη Φλώρινα.

Για τον υπεύθυνο λειτουργίας της μονάδας, ο ίδιος νεαρός πρόσθεσε ότι ήταν απών. Τώρα όλοι είμαστε σε σοκ, από θέμα υγείας δεν έχουμε κάτι. Κανένας από το ξενοδοχείο δεν εμφανίστηκε. Ο ιδιοκτήτης δεν ήταν (παρών) ούτε την ώρα που βγαίναμε έξω σαν τα κοτόπουλα». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πού να ξέρουμε, ένα ξενοδοχείο είδαμε σε ωραία περιοχή. Που να φανταστείς ότι ένα τέτοιο ξενοδοχείο δεν είχε ούτε πυρανίχνευση. Θα μπορούσαμε σήμερα να τους κλαίμε όλους».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις