Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

28

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηρακλειά παρέλαση 28 Οκτωβρίου: Μόλις οχτώ μαθητές
ΕΛΛΑΔΑ

Ηρακλειά παρέλαση 28 Οκτωβρίου: Μόλις οχτώ μαθητές

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας για το δημογραφικό πρόβλημα στο νησί και το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσει Γυμνάσιο

Η κοινότητα της Ηρακλειάς ακολούθησε τα έθιμα για τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου παρά τους λίγους μαθητές που μετρά το νησί. Οι 8 μαθητές της Ηρακλειάς εμφανίστηκαν στο «αέρα» του ΑΝΤ1 και ο πρόεδρος της κοινότητας, μετέφερε την εικόνα από το νησί ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινότητας, Δημήτρης Γαβαλάς, στην παρέλαση συμμετείχαν τέσσερις μαθητές του Δημοτικού και τέσσερα παιδιά του Νηπιαγωγείου. «Καλημέρα χρόνια πολλά. Τέσσερα παιδιά στο Δημοτικό και τέσσερα στο νηπιαγωγείο. Κάναμε παρέλαση, καταθέσαμε στεφάνια και τιμήσαμε τους ήρωες του 1940» είπε ο πρόεδρος της κοινότητας Ηρακλειάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πληθυσμός στο νησί έχει σημειώσει αύξηση μιας και έχουν εγκατασταθεί νέες οικογένειες με παιδιά. «Άμα είναι πολλά τα παιδάκια θα λειτουργήσει και εδώ το γυμνάσιο, αν είναι μόνο του θα αναγκαστεί να φύγει πρόσθεσε για το δημογραφικό πρόβλημα στο νησί και το μέλλον της λειτουργίας των σχολικών μονάδων εκεί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις