Ζώδια σήμερα 28/10: Προβλέψεις για τη Δευτέρα

PLUS

Ζώδια σήμερα 28/10: Προβλέψεις για τη Δευτέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 28/10: Πώς θα είναι η μέρα σου;

28.10.2024 | 10:53

Κριός

Περίεργη ημέρα αναμένεται να έρθει για το ζώδιό σου, Κριέ μου, αφού η εύνοια του τριγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα συγκρούεται με τις δυσκολίες που προκαλεί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Θέματα όπως το παρελθόν, η ψυχολογία σου, η προσωπική σου ενδυνάμωση και οι ρίζες σου, σε συνεπαίρνουν. Από την άλλη, ο τρόπος που σκέφτεσαι μοιάζει να σαμποτάρει ένα κομμάτι της ψυχολογικής σου ανάπτυξης. Τα ερωτικά σου δεν αποτελούν τομέα που σε εξιτάρει ιδιαίτερα. Αν έχεις δεσμό, τα πράγματα κυλούν σχετικά καλά, όμως αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου πριν προχωρήσει παρακάτω. Η έννοια της επέκτασης γίνεται πιο σημαντική στα επαγγελματικά σου, αλλά η τάση σου να εξιδανικεύεις κάποιες καταστάσεις ή να θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα θα αποτρέψει την εργασιακή σου πρόοδο.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Δευτέρα κρύβει μέσα της μία γλυκόπικρη γεύση. Η ευνοϊκή όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα συγκρούεται με την προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο και η φαντασία συναντά τη σκληρή πραγματικότητα. Θέλεις να εκφραστείς στον κόσμο, να μιλήσεις για τα όνειρα και τους στόχους σου, αλλά αρκετές ανασφάλειες αναδύονται στην επιφάνεια. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν και ανησυχίες υλικής φύσεως που σε ωθούν να μεταμορφωθείς και να δεις το χρήμα με άλλο μάτι. Ο ερωτισμός σου είναι ανεβασμένος, αλλά η ημέρα αποτρέπει την αισθηματική σου ικανοποίηση. Πολλές από τις φαντασιώσεις σου, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ενώ προκαλούν περεταίρω εντάσεις. Στα οικονομικά υπάρχουν ανησυχίες και η ημέρα αυτή δεν ενδείκνυται για την πλήρη τακτοποίηση αντίστοιχων ζητημάτων. Αντίστοιχα, πολλοί καβγάδες προκύπτουν για λόγους κοινών πόρων με κάποιον συνεργάτη ή οικογενειακό μέλος.

Δίδυμος

Η Δευτέρα σου, Δίδυμε, φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητική αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να αφήσεις στην άκρη την προσωπική σου ευχαρίστηση, προκειμένου να σταθείς υπεύθυνος απέναντι στις υποχρεώσεις σου. Τα επαγγελματικά και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι στο προσκήνιο. Τουλάχιστον, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε εμπνέει και σκέφτεσαι δημιουργικές διεξόδους. Η σκέψη σου είναι αισιόδοξη και αρνείσαι να σταματήσεις να ονειρεύεσαι. Τα αισθηματικά σου δεν ευνοούνται σήμερα, μιας και το σύμπαν σε προτρέπει να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια στην προσωπική και κοινωνική σου πρόοδο. Σκέφτεσαι ρομαντικά, αλλά η εικόνα που προβάλλεις διαφέρει. Η εύνοια της ημέρας προκύπτει από τα οικονομικά σου και την ψυχολογική υποστήριξη που λαμβάνεις από συναδέλφους που θαυμάζουν τη δουλειά σου. Βέβαια, το στρες κάνει την παρουσία του με ένα σωρό μορφές και υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Η Δευτέρα έφτασε, Καρκίνε μου, όπου θα συναντήσεις πολύ κόσμο που δεν θα νιώθει και στα καλύτερά του. Εσύ, με το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα, θα χρειαστεί να ενδυναμώσεις τους γύρω σου. Συγχρόνως, η όψη αυτή προμηνύει πως η ευεξία σου είναι σε καλά επίπεδα. Βέβαια, οι δικές σου προκλήσεις δεν σταματούν εδώ, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο να σου αφήνει μία αίσθηση ανικανοποίητου μέσα στην ημέρα. Τα ερωτικά σου δεν φέρουν ιδιαίτερες εξελίξεις, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Μην αφήσεις το συναίσθημα του ανικανοποίητου να σε παρασύρει, αντίθετα, κάνε αλλαγές εκεί που χρειάζεται, κυρίως στην επικοινωνία σου. Επικρατεί μια αίσθηση ότι δεν είσαι όσο παραγωγικός ή επιτυχημένος θα ήθελες. Παρ’ όλα αυτά, εμπνέεις τους συναδέλφους σου και χαρίζεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μια νότα αισιοδοξίας.

Λέων

Λέοντα, η Δευτέρα σου επιφυλάσσει μία μείξη από ευκαιρίες και προκλήσεις. Με το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, θα νιώσεις μια έντονη διαίσθηση και έμπνευση να εξερευνήσεις θέματα που σε ενδιαφέρουν βαθιά. Αντίθετα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προκαλεί περιορισμούς ή δυσκολίες στην ικανοποίηση και την έκφραση της δημιουργικότητάς σου. Μην αφήσεις τα εμπόδια να σε πτοήσουν, αφού οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου. Κάνε μία ενδοσκόπηση. Επικρατεί μια μικρή απόσταση ή δυσκολία να εκφράσεις τα ερωτικά συναισθήματά σου. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με κατανόηση. Αν είσαι μόνος, προσπαθείς να επανεξετάσεις τι πραγματικά θέλεις. Η μέρα προσφέρει ευκαιρίες να δεις τα οικονομικά σου με μια πιο δημιουργική προσέγγιση. Παρόλο που μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις, η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να προχωρήσεις δυναμικά.

Παρθένος

Παρθένε μου, η σκηνή της Δευτέρας στήνεται μπροστά σου με το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα να φωτίζει το μονοπάτι των ευκαιριών σου. Μια αύρα μαγείας και ονείρου σε περικυκλώνει, οδηγώντας σε προς μια αναζήτηση που θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα. Όμως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπαίνει στο προσκήνιο, θυμίζοντάς σου πως κάθε παραμύθι έχει και τα εμπόδιά του. Η διαδρομή σου δεν θα είναι τόσο απλή όσο φαίνεται, αλλά ποιος είπε ότι ο ήρωας δεν αντιμετωπίζει δοκιμασίες; Στην ερωτική σου ζωή, τα συναισθήματα παίζουν διττό ρόλο. Είτε θα ζήσεις μια ρομαντική στιγμή που θα σε συναρπάσει, είτε θα βρεθείς αντιμέτωπος με αμφιβολίες που σε κρατούν πίσω. Μείνε προετοιμασμένος για μια στροφή στην πλοκή. Στο επαγγελματικό πεδίο, το δράμα ανεβαίνει. Οι δυσκολίες που φέρνει η σκληρή όψη της ημέρας σε κάνουν να αισθανθείς πως παλεύεις ενάντια σε αόρατους αντιπάλους, αλλά με την ευφυΐα και το πρακτικό σου μυαλό, θα καταφέρεις να ανατρέψεις τα δεδομένα.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η Δευτέρα ξετυλίγεται σαν ένα θεατρικό έργο, όπου το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου χαρίζει δυνατότητες επαγγελματικής προόδου. Από την άλλη, η κορύφωση του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει τη στιγμή της πρόκλησης. Σε θέματα επαφών κι επικοινωνίας πρέπει να σταθείς δυνατός, να αντιμετωπίσεις εμπόδια που σε δυσκολεύουν και να επιλέξεις πώς θα συνεχίσεις την παράστασή σου. Τα γραφειοκρατικά θέματα επιλύονται μέσα από δυσκολίες. Είτε αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, είτε αναζητάς την επαφή με κάποιον που σε μαγεύει, οφείλεις στα ερωτικά να αναλύσεις τα συναισθήματά σου και να τους αφήσεις να βρουν τη διέξοδό τους. Στα επαγγελματικά, τα εμπόδια μπορεί να φαίνονται μεγάλα, αλλά οι ικανότητές σου σε καθιστούν τον πρωταγωνιστή του έργου. Σήμερα θα χρειαστεί να αποφύγεις τις έντονες διαφωνίες ή σκληρές διαπραγματεύσεις, γιατί τα αποτελέσματα θα σε απογοητεύσουν.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Δευτέρα ανοίγει με μια αίσθηση μυστηρίου, καθώς το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσεις τη δημιουργικότητά σου και τον κόσμο. Προσπαθείς να εμβαθύνεις σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική ανάπτυξή σου σου ή τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Ωστόσο, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει μια αίσθηση περιορισμού σε θέματα οικονομικών αξιών, ζητώντας σου να επανεξετάσεις τι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Στα ερωτικά ψάξε για τις βαθύτερες αλήθειες, καθώς η εσωτερική σου δύναμη θα σε καθοδηγήσει. Προσοχή δώσε εσύ δεσμευμένε, σε περίπτωση που μοιράζεσαι τα οικονομικά σου με το ταίρι σου, αφού εκτιμώνται εντάσεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει εμπόδια ή καθυστερήσεις, ειδικά σε θέματα που αφορούν επενδύσεις ή κοινά οικονομικά. Η ικανότητά σου να βλέπεις πολύπλευρα τα πράγματα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, με το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς με τους ανθρώπους γύρω σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ενισχύοντας τις οικονομικές τις συνεργασίες σου ή τους οικογενειακούς δεσμούς. Ωστόσο, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με τα οικονομικά σου και πώς αυτά συνδέονται με την αυτοεκτίμηση και την ασφάλειά σου. Πάνω, λοιπόν, που προσπαθείς να σταθεροποιηθείς, απαιτείται άφθονη προσοχή, γιατί οι ανατροπές καραδοκούν. Στα ερωτικά, οι σχέσεις μπορεί να φαίνονται απαιτητικές, με τον σύντροφό σου να ζητά περισσότερη προσοχή ή συναισθηματική ανταπόκριση από εσένα. Αν είσαι μόνος, η ημέρα σε κάνει να νιώσεις ότι χρειάζεσαι κάτι πιο ουσιαστικό και σταθερό. Οι επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες έρχονται μέσω γνωριμιών ή συνεργασιών που στηρίζονται σε κοινά συμφέροντα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα οικονομικό εμπόδιο που σε αναγκάζει να δεις τα πράγματα πιο πρακτικά και σοβαρά.

Αιγόκερως

Σήμερα Δευτέρα, Αιγόκερε, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σήμερα ανοίγει μια γέφυρα επικοινωνίας που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους άλλους. Συνιστάται να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, ειδικά σε σχέσεις που έχουν σημασία για εσένα. Ωστόσο, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ενδέχεται να σε κάνει να αισθανθείς κάπως περιορισμένος, λόγω παλαιότερων καταστάσεων ή σκέψεων που σε κρατούν πίσω. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις αυτά τα εσωτερικά εμπόδια. Μπορείς με ευκολία να συνδεθείς σε βαθύτερο επίπεδο στα αισθηματικά, ιδιαίτερα μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις. Αν είσαι μόνος, το τρίγωνο σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με κάποιον που μπορεί να σε καταλάβει πραγματικά. Στα επαγγελματικά, καλό είναι να αναπτύξεις σχέσεις που θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Ωστόσο, δώσε προσοχή στις συναλλαγές ή στις επαφές με τους συνεργάτες σου, επιλύοντας ζητήματα που ακόμη σας απασχολούν.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Δευτέρα ανοίγει τη σκηνή με το τρίγωνο του Άρη και του Ποσειδώνα να σε καλεί να αναδείξεις τη δύναμη και το πάθος που κρύβεις μέσα σου. Είναι σαν να κρατάς στα χέρια σου το κλειδί που θα ανοίξει τις πόρτες της επικοινωνίας και της κατανόησης με τον κόσμο γύρω σου. Όμως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει στο φως εκείνες τις εσωτερικές φωνές που σε αμφισβητούν, δημιουργώντας στιγμές αμφιβολίας και ανασφάλειας. Το ερωτικό πάθος μπορεί να φουντώσει σε μια συζήτηση ή σε μια τυχαία συνάντηση, ενώ η αίσθηση του μοιραίου γίνεται πιο έντονη. Οι αμφιβολίες, βέβαια, είναι μέρος του ταξιδιού και των όψεων της ημέρας. Θα χρειαστεί να παλέψεις στα επαγγελματικά για να ακουστεί η φωνή σου. Οι ευκαιρίες είναι εκεί, αλλά οι περιορισμοί και οι κανόνες μοιάζουν να σε κρατούν πίσω. Οι διαφωνίες με τρίτα πρόσωπα είναι πολύ πιθανές.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, η Δευτέρα σε βρίσκει με ενέργεια και αποφασιστικότητα χάρη στο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, δίνοντάς σου το θάρρος να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον στα αισθηματικά σου ή να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Από την άλλη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει κάποιες δυσκολίες, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική εικόνα σου και την επαγγελματική σου πρόοδο. Στα ερωτικά, προσπαθείς να διατηρήσεις ισορροπίες, ειδικά αν υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, γίνεσαι πιο επιλεκτικός στις γνωριμίες σου και δεν παρασύρεσαι από επιφανειακές καταστάσεις. Προσφέρονται ευκαιρίες να διακριθείς, αρκεί να έχεις ξεκάθαρη στρατηγική και να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις. Μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση ευθυνών, αλλά με σωστή διαχείριση θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

oroskopos.gr
Ετικέτες
Exit mobile version