Το Tasteatlas αποκάλυψε ποια είναι τα καλύτερα πιάτα με αυγά στον κόσμο και η ελληνική παρουσία είναι για ακόμη μια φορά έντονη. Ο γαστρονομικός οδηγός μοιράζεται συχνά λίστες με τα καλύτερα φαγητά στον κόσμο, όπως ζυμαρικά, κρέας, σαλάτες, την καλύτερη κουζίνα (με την ελληνική να κερδίζει τη δεύτερη θέση), τον καλύτερο καφέ, το καλύτερο πρωινό κ.ά. Αυτή τη φορά μοιράστηκε ποια είναι τα καλύτερα φαγητά με αυγά και ξεχώρισε ένα ελληνικό, κάνοντας ανάρτηση ειδικά γι’ αυτό. Συγκεκριμένα, ξεχώρισε τη στραπατσάδα ή αλλιώς καγιανά, τα γνωστά και αγαπημένα μας αυγά με ντομάτα. Η στραπατσάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης με βαθμολογία 4,4. Η περιγραφή αναφέρει: «Αυτό το δημοφιλές ελληνικό πιάτο, που ακούει στο όνομα στραπατσάδα ή καγιανάς, αποτελείται από κομμένες, σοταρισμένες ντομάτες που καρυκεύονται με φρέσκα μυρωδικά, στη συνέχεια συνδυάζονται με ελαφρώς χτυπημένα αυγά και ολοκληρώνονται με θρυμματισμένη φέτα. Με τη ρουστίκ γοητεία του και τις καθαρές, αναζωογονητικές του γεύσεις, το απολαμβάνουμε κυρίως ως ελαφρύ κυρίως πιάτο ή ως συνοδευτικό από διάφορα ψητά κρέατα. Αν και παραδοσιακά συνδέεται με τα νησιά του Ιονίου, τρώγεται συνήθως σε όλη τη χώρα».
Μια θέση πιο πάνω, στην τρίτη, συναντάμε άλλο ένα ελληνικό πιάτο από την Κρήτη, τη στάκα με αυγά. Στη 13η θέση βρίσκεται η φρουτάλια ή φουρτάλια, η ομελέτα της Άνδρου, που γίνεται με πατάτες και λουκάνικο. Στην 25η θέση βρίσκεται η παραδοσιακή ομελέτα, ενώ στην 72η βρίσκεται το σφουγγάτο, που είναι κάτι σαν την ιταλική φριτάτα.