Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης διατηρεί στο Άγκιστρο Σερρών ένα μικρό ξενοδοχείο δέκα δωματίων ενώ έχει δημιουργήσει και ένα εστιατόριο με σπιτική κουζίνα, όπως λέει. Ο κ. Ιωαννίδης είναι απόφοιτος της Ανώτατης Ξενοδοχειακής και Γαστρονομικής Σχολής του Μονάχου με μεταπτυχιακό στην Αγγλία στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης. “H σπιτική κουζίνα έρχεται να παντρέψει με αρμόνια τα φρέσκομαγειρεμένα σπιτικά φαγητά με το καλό κρασί. Όλες οι συνταγές είναι δικές μου και σ’ αυτές κυριαρχούν τα άριστης ποιότητας φρέσκα υλικά. ο φιλοσοφημένος συνδυασμός των βοτάνων και μυρωδικών δίνουν ένα μοναδικό εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα”, δήλωσε στην ΕΡΤ3..
“Κάποια από τα φαγητά μας είναι μαγειρεμένα σε παραδοσιακή ξυλόσομπα. Όλα τα φαγητά μαγειρεύονται με αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Το αλάτι που χρησιμοποιούμε είναι Ιμαλάϊων. Η φιλοσοφία μας είναι τα πάντα να είναι φρέσκα για αυτό και προμηθευόμαστε μικρές ποσότητες για αυτό τον λόγο υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας κάποιο από τα εδέσματα να τελειώσει”, πρόσθεσε. “Το εστιατόριο είναι διακοσμημένο με αντίκες που ανήκουν στη συλλογή μου δίνοντας μια ατμόσφαιρα των αρχών του 20ου αιώνα”, καταλήγει.