Λίγο έξω από τη Λάρισα, ο Θωμάς Ντούμας έφερε μια αίσθηση Άγριας Δύσης στην ελληνική ύπαιθρο, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του: δημιούργησε μία από τις ελάχιστες φάρμες εκτροφής βισόνων στην Ευρώπη. Η Douma Vital Farm φιλοξενεί περίπου 5.000 ζώα, τόσο σταβλισμένα όσο και ελεύθερης βοσκής. Στις εκτάσεις της εκτρέφονται επίσης άλογα, χοίροι και κατσίκια, με τις δύο τελευταίες κατηγορίες να παραμένουν προστατευμένες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι βίσονες, αντίθετα, ζουν σε εξωτερικούς χώρους όλο τον χρόνο, ανεβαίνοντας για βοσκή σε υψόμετρα που φτάνουν τα 1.000 μέτρα.
Όλα τα ζώα εκτρέφονται με βιολογικές πρακτικές, ενώ τα προϊόντα της φάρμας, όπως το γάλα και τα αλλαντικά, ακολουθούν τα ίδια υψηλά ποιοτικά πρότυπα. Η φάρμα εκτείνεται σε 8.000 περιφραγμένα στρέμματα και διαθέτει σταβλικές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 4,5 στρεμμάτων. Η διαδρομή προς τη φάρμα περνά μέσα από ελικοειδείς δρόμους και χωμάτινα μονοπάτια, διασχίζοντας λοφώδη τοπία και απομακρυσμένες πλαγιές που αποπνέουν την άγρια ομορφιά της φύσης.
Ωστόσο, η οικογενειακή ιστορία συνεχίζεται με τη Βίκυ Ντούμα, κόρη του Θωμά, που έδωσε μια νέα προοπτική στο εγχείρημα. Στη Λάρισα, δημιούργησε ένα εστιατόριο όπου το κρέας βίσονα και μαύρου χοίρου κατέχει κεντρικό ρόλο στη γαστρονομική εμπειρία.
Η Βίκυ διαχειρίζεται το εστιατόριο Douma Vital Farm και παράλληλα ασχολείται με την παραγωγή, την τυποποίηση και τη διάθεση των αλλαντικών που προέρχονται από τη φάρμα. Στο μενού περιλαμβάνονται λουκάνικα μαύρου χοίρου με ροζ πιπέρι και ελαιόλαδο, καπνιστό σαλάμι μαύρου χοίρου με πράσινο πιπέρι, σινάπι και ελαιόλαδο, καθώς και σαλάμι μαύρου χοίρου ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Επίσης, διαθέτει φιλέτο, μπούτι και μπριζόλα μαύρου χοίρου, καπνισμένα σε φυσικό ξύλο οξιάς, καθώς και λουκάνικα βίσονα με επιλεγμένα μυρωδικά.
Όλα αυτά τα εκλεκτά προϊόντα διατίθενται στο εστιατόριο, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ευρηματικά πιάτα που συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία. Πρόκειται για μια μοναδική γευστική εμπειρία που αναδεικνύει τις αυθεντικές γεύσεις του τόπου, μέσα από την καινοτομία και το μεράκι της οικογένειας Ντούμα.