Την πρώτη του απάντηση μετά το επεισόδιο στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που οδήγησε στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης, μέσω ανάρτησης στο Facebook.
Η Ζωή δεν δέχεται τη συγγνώμη του Μητσοτάκη για τον Κυριαζίδη – «Στη ΝΔ με λένε γραφική»
“Συσσωρεμένος θυμός”
Ο πρώην πλέον βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε πει «πήγαινε να κάνεις κανένα παιδί ή να υιοθετήσεις κάποιο για να ηρεμήσεις», επιχείρησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, αποδίδοντάς την σε συσσωρευμένο θυμό λόγω των συνεχών επιθέσεων που δέχεται η κυβέρνηση από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.
Στην ανάρτησή του, ο Δημήτρης Κυριαζίδης προχώρησε σε μια δήλωση μεταμέλειας, χωρίς όμως να αναιρεί πλήρως τα λεγόμενά του. Υποστήριξε ότι η αντίδρασή του ήταν αποτέλεσμα της έντασης που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό, ενώ φάνηκε να εκφράζει λύπη για τη διαγραφή του, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα γεγονότα.