Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

09

Μαρτίου 2025

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 3χρονο Λάρισα: Σταθερή η κατάσταση του παιδιού
ΕΛΛΑΔΑ

3χρονο Λάρισα: Σταθερή η κατάσταση του παιδιού

3χρονο Λάρισα: Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται το τρίχρονο αγόρι που χθες το μεσημέρι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από παιδική χαρά στη Χαραυγή Λάρισας, με το περιστατικό να προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν το παιδί επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, όμως ένα όχημα που κινούνταν με αυξημένη ταχύτητα μέσα στο στενό το χτύπησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Άμεσα, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο, συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη να υποβληθεί σε χειρουργείο, τελικά κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του, και από χθες νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Βίντεο ντοκουμέντο με αυτοκίνητο να παρασύρει 71χρονη ποδηλάτισσα

Σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις, η αξονική τομογραφία στο κεφάλι του παιδιού δεν έδειξε ανησυχητικά ευρήματα. Ωστόσο, οι γιατροί επισημαίνουν πως η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή, με τα επόμενα 24ωρα να θεωρούνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος. Ο οδηγός του οχήματος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με τα αποτελέσματα να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο περιέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό, δηλώνοντας: “Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι. Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και διέσχισε μόνο του το δρόμο. Ο οδηγός, ο οποίος κινούνταν με ταχύτητα περίπου 40-50 χιλιομέτρων την ώρα, δεν το αντιλήφθηκε και το χτύπησε, εκτοξεύοντάς το αρκετά μέτρα μπροστά. Κατέβηκε αμέσως από το αυτοκίνητο, αλλά ήταν σε κατάσταση σοκ, όπως και όλοι όσοι είδαν τι συνέβη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που εργάζεται στην περιοχή, είναι καλός άνθρωπος και φαινόταν συντετριμμένος. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο εδώ, και όλοι προσευχόμαστε για την ανάρρωση του παιδιού.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις