Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Μαρτίου 2025

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καίτη Κωνσταντίνου ατάκες: Οι πιο «φαρμακερές» ατάκες της Σωσώς στα «Εγκλήματα»
ΕΛΛΑΔΑ

Καίτη Κωνσταντίνου ατάκες: Οι πιο «φαρμακερές» ατάκες της Σωσώς στα «Εγκλήματα»

«Ουφ, πλήττω...»

Η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου έφυγε από τη ζωή, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω της ένα ανεκτίμητο καλλιτεχνικό αποτύπωμα. Ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον εμβληματικό ρόλο της «Σωσώς» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα».

Η θλιβερή είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή το βράδυ της Δευτέρας 10 Μαρτίου, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο και το τηλεοπτικό κοινό που τη λάτρεψε. Η Καίτη Κωνσταντίνου κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς η ερμηνεία της ως «Σωσώ Παπαδήμα» άφησε εποχή. Ο χαρακτήρας της, μια ιδιόρρυθμη γυναίκα που δεν δίσταζε να καταστρώνει δολοφονικά σχέδια, χάρισε στο κοινό αμέτρητες στιγμές μαύρου χιούμορ. Ο τηλεοπτικός σύζυγός της, ο «Αλέκος» (Κώστας Κόκλας), συχνά έπεφτε θύμα των ευφυών, αλλά αποτυχημένων προσπαθειών της να τον ξεφορτωθεί.

Πολλές από τις ατάκες της στη σειρά έγιναν διαχρονικές και συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα: «Ουφ, πλήττω…», «Στολίζω έτσι λίγο, για το… κακό», «Έλα Αλέκο, ήρθαν οι βλάχοι», «Ψάξε το κεφάλι σου… το βρήκες το κέρατο;». Η ερμηνεία της στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της. Το κοινό θα τη θυμάται πάντα για το ταλέντο, το χιούμορ και τη μοναδική της σκηνική παρουσία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις